calimero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ya yazarsın tabi, de gelir mi orası ayrı. geçen sene misal sayısalcılar ea'cılara, ea'cılar sözellere sözeller herkese (yok yok sözeller kendilerine) şeklinde olunca hukuk falan uçmuş mühendislikler düşmüştü. şansa bakar artık sizin zamanınızda bu tercih işi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 zaten geçen senenin puanlarına göre tercih yapılcaksa bu sene kimse tercih yapamaz :) ben sözelciyim türkçeden 10 yanlısım var umarım 50 matematik adam gibi puan verir. bir de bizim bölüm o kdadar tuhaf ki (halkla ilişkiler ve tanıtım) ne baska bir bölüme geçiş yapabiliyoruz ne puanlar düşük saçma sapan birsey abi mühendisler 290 ile giriyor biz 285 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron Cervantes Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bulgaristana gidin, azerbaycana gidin kıbrısa gitmeyin aha ben 4 senemi doldurdum 5. seneye giriyorum bok mu var geldim buraya tercih yaptığım elimi ...... diyorum. kıbrıs aile baskısı olan hayatta hiçbirşey yaşamamış görmemiş bilmemiş evinden okula, okuldan evine giden adam için cennet diğer sosyal sınıf için sıkıcı, pahalı, stresli ve ayrıca Türksünüz kıbrısın gençleri iyidir onlar bazı şeylerin farkında ama orta yaşta olanlar yunanlısı ingilizi rumu acayip sevip Türkiye'den nefret ediyor. aha kıbrıs diyosanız bana gelin orayla ilgili her sorunun cevabı bende. MECBURUM KIBRISTA OKUMAM LAZIM YOKSA ÖLÜRÜM :) diyorsanız sadece daü öneririm. bu arada ben daüde okumuyorum :) Bu arada girnede 1 ev arkadaşı aranıyor bilginize :))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naz__ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 "Elron Cervantes" said: bulgaristana gidin, azerbaycana gidin kıbrısa gitmeyin aha ben 4 senemi doldurdum 5. seneye giriyorum bok mu var geldim buraya tercih yaptığım elimi ...... diyorum. kıbrıs aile baskısı olan hayatta hiçbirşey yaşamamış görmemiş bilmemiş evinden okula, okuldan evine giden adam için cennet diğer sosyal sınıf için sıkıcı, pahalı, stresli ve ayrıca Türksünüz kıbrısın gençleri iyidir onlar bazı şeylerin farkında ama orta yaşta olanlar yunanlısı ingilizi rumu acayip sevip Türkiye'den nefret ediyor. aha kıbrıs diyosanız bana gelin orayla ilgili her sorunun cevabı bende. MECBURUM KIBRISTA OKUMAM LAZIM YOKSA ÖLÜRÜM :) diyorsanız sadece daü öneririm. bu arada ben daüde okumuyorum :) Bu arada girnede 1 ev arkadaşı aranıyor bilginize :))))))))))) Bulgaristan dan mezun olanlarda denklik sorunu yaşıyor galiba... Ayrıca ben kıbrıs yazmayı düşünüyorum dgs sınavımda berbattı gözümü korkuttunuz şimdi bütün programlarda hazırlık sınıfı yok değilmi sadce bazılarında var burada temsilciler arkadaşın birisine yok demiş okula gittiğinde hazırlık olduğunu öğrenmiş ben hazırlık okumak istemiyorumm çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Elron Cervantes biraz abartmis durumu valla ole berbat bi durum soz konusu degil her sey kisinin kendisiyle alakali malesef her sekilde her yerde yasamayi eglenmeyi becerip becerememek sizin elinizde ki kibrista hic zorlanmazsiniz bu tur yazi yazan insanlar turkiyedeki yasadiklari ortamlardan cevreden kopamayip surekli bir kiyaslama icerisinde olan insanlar ve adaptasyon sorunu yasarlar kibris guzeldir bence temiz hava temiz deniz sicak guzel kumsallar iyi egitim hepsi bir arada bazi handikaplari yok degil var ne kadar luzumsuz ise yaramaz sey varsa ucuza bulabilirsin ama diger seyler turkiye piyasalarinin ustunde ozellikle temel gida elekrtonik vs. hukuk fakultesi egitim faultesi haricinde diger bolumlerde hazirlik mevcut malum siniflar biraz karisik iranlisi nijeryalisi arnavutu hepsi bi sinifta ders goruyolar ogretim dili ingilizce o yuzden. hazirlik yok diyen yalan soyler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron Cervantes Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 evet Türkiyedeki arkadaslarınla aran iyi ise ve aile baskısı yaşamayan bir insansan kıbrısta zorlanırsın fakat aile baskısı olan arkadaşlarıyla arası iyi olmayan bir insansan Türkiyede , kıbrıs sana cennet gelir. ve sadece edebiyat bölümleri hazırlık okumuyo diğer tüm fakültelerin hazırlıkları var gecen sene bizim okulda iletişim fakültesinede kalktı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naz__ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 eğitim fakültesinde de oluyormu hazırlık yada okula göre değişiyormu eğitim fakültesinde hazırlık olup olmaması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 turkce ogretmenligi, edebiyat ve hukuk fakultesinde yok hazirlik Dogu Akdeniz Universitesinde ayrica arkadaslarimizlada ailemizlede aramiz cok iyi allaha sukurler olsun kimseyle bi problemimiz yok, komik oldu bu tur bahaneler :D benim demek istedigim kibrisla turkiyede yasadigin sehri kiyaslama, orasi kibris burasi turkiye iki farkli yer, diyelim ki sen ingiltereye almanyaya gittin egitim icin oralarida kiyasliycakmisin ?? yurdisindaymissin gibi dusun kendini ki oyle zaten, farkli bir kulturun icine giriyosun sonuc olarak, o yuzden vay efendim benim arkadaslarim boylemiydi turkiyede? soyle eglenirdik boyle kopardik ortamlara akardik fln kiyaslama yapmaya gerek yok iki farkli ortam soz konusu cunki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elron Cervantes Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sen hangi üniversiteye gidicen ona göre yardımcı olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naz__ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Benim gözüme hazırlık büyüyor onun dışındaki şeyler no problem ok. önc öğrtnlğini yazıcam başka seceneğim yok zaten 3 yıla hazırladım kendimi 4 yıl çok büyüyor gözüme kıbrısta uluslar arası,yakındoğu girne amerikan, doğu akdeniz hepsini yazmayı düşünyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 daü dışında bi yere gitme, ha unutma kıbrısa gelirsen gaçaman kurtulaman burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Tamamda ingilizce muafiyet sınavı yok mu illa hazırlık sınıfı okumak şartmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naz__ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Madcat said: daü dışında bi yere gitme, ha unutma kıbrısa gelirsen gaçaman kurtulaman burdan. daü yazıcam ama diyelimki gelmedi diğerlerinede gitmeye razıyım lisansa tamamlamak tek isteğim şuanda bu yıl olmadı tekrara dgs strsi yaşamak istemiyorum o yüzden hepsini yazıcam...Ayrıca inş. 3 yıl kalıcam kıbrısta 3 yılı geçmeyecek... Eğitim yönünden daü dışında ki ünvler çokmu kötü veya hocalar mezun etmemek için ellerinden gelenlerimi yapıyor... ingilizcem pek iii değil muafiyet sınavını gecebilceğimi sanmıyorum bizim bölmde (ok.önc.öğrt) uluslar arası ünivde. yokmuş hazırlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 daüye geçiş nedir ki niye yapamayasın,okul adam arıyor zaten gelse de batmaktan kurtulsak diye. türkçe bölümlere hazırlık yok bizde diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 eğer burslu okumıcaksan kıbrısta herhangi bir özel okula yazdığın tercihe girersin. o yüzden ilk tercihini iyi yap,hepsini yazarım dersin yaşanamayacak üniversitelerde var burda. geri kalan herşey için daü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Sene '04-'05 "Suna"da öğlenleri güveçte tavuk, sonra Netix te WoW... Neyseki çabuk kurtuldum :) Bone'un Undertaker gibi giyinişini hiç unutmuyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naz__ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Arkadaşlar yakındoğu üniversitesi veya girne american üniv hakkında bilgi sahibi olan varmı daü 5 kişi alıyor sadece bizm bölümde diğerlerinn kontenjanları 20 ve 35 o yüzden işi şansa bırakmayım diğerlerinide tercih etcem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Daü Yazılım Müh e yerleştim bakalım güzel olur inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naz__ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Uluslar arası kıbrıs üniversitesi dgs öğrencilerini % 25 burslu alıyordu uluslar arasını yazmştım ve geldi :) okul öncesi öğretmenliğini kazndım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 abov bizim okul sdf allah kurtarsın :/ kaç sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hayirli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 naz__ said: Uluslar arası kıbrıs üniversitesi dgs öğrencilerini % 25 burslu alıyordu uluslar arasını yazmştım ve geldi :) okul öncesi öğretmenliğini kazndım bende gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naz__ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Teşekkür ediyorum arkadaşlar ders muafiyetime bağlı kaç yıl olcağı 2,5 yada 3 yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Daü nasıl daü yede mi gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ya daü baya iyidir de, önceki sayfalarda yazdıklarımı oku. eksisi var artısı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar