Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kamigawa Card Ornekleri:

Masticore

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar Kamigawa dan aciklanmis bir kac card ornegi gostermek isityorum turnuvaya katilanlara belki yardimci olur.

Benim hosuma en cok İsamaru Hound of Konda ve Yosei the morning Star cekti. İsamaru Savannah Lion un papucunu dama atacak gibi.

bu card a dikkat cekmek istiyorum :) sirf şekliyle degil cardin guzel olusuylada dikkatimi cekti[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el

Sosyal ağlarda paylaş

cranial extraction hayvan gibi bi kartmış bu arada...

Cranial Extraction -
Sorcery - Arcane
Name a nonland card. Search target player's graveyard, hand, and library for all cards with that name and remove them from the game. Then that player shuffles his or her library.
105/306
Rare[signature][hline]your sight is a weakness...
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela benim discard deckime karşı atıp dört tane megrimimi alırsa ben oyundan direk çekileyim daha iyi kartın abartı yönü bu. Aynı şeyi tooth and nail'e veya dört kart üzerine kurulmuş bi komboya da atabilir mesela. Goblin deckine bile iyi koyar dört tane goblin kingi oyundan alırsan. İki (toplam libde 8) kart üzerine kurulu bi komboyu bile rahatlıkla yıkabilir bi tanesini oyundan alarak bu çok güçlü bi kart bence.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kart biraz Hounting Echoes un zayıflatılmış versiyonu gibi, 1 mana eksiğe oynuyosun daha az kart gidiyo ama kesin kilit kartları alıyosun, kesinlikle cok guzel bir kart ve bunun gibi bir kac guzel kart daha var siyahta acaba Mono Black Control geri mi gelicek diye dusunmeye basladım yavas yavas.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saendul, 11 Eylül 2004 22:38 tarihinde demiş ki:
Mesela benim discard deckime karşı atıp dört tane megrimimi alırsa ben oyundan direk çekileyim daha iyi kartın abartı yönü bu. Aynı şeyi tooth and nail'e veya dört kart üzerine kurulmuş bi komboya da atabilir mesela. Goblin deckine bile iyi koyar dört tane goblin kingi oyundan alırsan. İki (toplam libde 8) kart üzerine kurulu bi komboyu bile rahatlıkla yıkabilir bi tanesini oyundan alarak bu çok güçlü bi kart bence.

Şimdi diyeceğime belki kızacaksın ama ben yinde söyliyeyim. Deck'ini sadece 4 kart üzerine kuruyorsan bence hiç oyunama daha iyi. Ben elindeki o 4 kartı yok etmek istiyorsam zaten ne eder yaparım onları alırım. Bence o kartı fazla abartıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Saendul haklı, simdi durum su aslında bi deck tabiki 1 kart ustune kurulmaz ama her deckinde aslın bir kilit kartı vardır, sana macı en rahat kazandıracak karttır o heralde bunu kastetti Saendulda.
Ben sahsen 4 Tooth and Nailide 4. turda bu kart sayesinde mezara gitmiş bir Tooth deckinin halini dusunemiyorum.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mesela equipment ağırlıklı beyaz bir deck kuruyorum. Sadece iki equipmendan 4 tane var şuan. Onlarında oyun içinde kaybetmek beni üzsede oyunu kaybetmemde önemli bir neden olacağını düşünmüyorum. Tooth and Nailide gibi bir decek kuracaksan bir takım risklerede girmeyi de kabul etmişsin demektir bence. Bence normal.
Sosyal ağlarda paylaş

siyah baya zayıflamış son zamanlarda benim gördüüm kadarıyla.
yani mono black, hatta black aarlıklı deste yapılamııcak bi hale gelmiş nerdeyse.
biraz düzeliyo gibi görüyorum. ben bunu gördüm bugün... 0____o[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 12 Eylül 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca yine gördüüm kadarıyla yeşil siyah deckler şokgüzel olabiliyo. ayayay. heyecan yaptım niyeyse.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Sosyal ağlarda paylaş

kamigawa oncesi t2 de de bence black control fazla kucumsendi .. cok sayida kaliteli kart arasinda denge olusturabilmek yerine dunya capindaki magic oyuncularinda bulunan, simdiye kadar olusturulmus archetype lar uzerinde calisma hastaligi yuzunden olsa gerek kimi zaman buyuk potansiyeli olan kartlar, kombinasyonlar cok sonralari gorunmekte .. buna ornek olarak trinity i, dark suspicions i vs verebiliriz ..

su ortamda black control is yapabilirdi bence, dominant gozuken control destelerinin en az yarisina karsi buyuk sansi vardi mesela ..

sanirim uzun suredir nights whisper dan veya phyrexian arena dan daha iyi drawing engine gelmedi ortama (mirari miydi ? apoc - onslaught arasi olan blogu hic bilmiorm, yamuluyosam duzeltin)
Sosyal ağlarda paylaş

Ryusei, the Falling Star -
Legendary Creature - Dragon Spirit
Flying
When Ryusei, the Falling Star is put into a graveyard from play, it deals 5 damage to each creature without flying.
5/5
Rare

Yeni Dragnumuz guzelmis ama keske playerada vursaydida hak etseydi lagendligı bide sadece redlere baktım ve yarisi lagend yuh dedim ayrica son kart unknownmus Bolt gerimi donuyor acaba?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...