nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Arkadaslar tatile gidiyorum uo sphere kısmında yetkiliyim bır kac hafta yokum beni idare etmenizi rica ediyorum saygılarımla gece 1 de otobuse bınıyorum avsaya yolcugulum var kendinize iyi bakın gorusmek üzere hoşcakalın[hline]Arqas Staff Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Ne aktif adamsin sen ya surekli birseyler yapiyorsun.[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 tamam için rahat olsun ben seni idare ederim... *!yeni konu buttonuna tıklar... "liseli kızlar ve evlilik" hakkında bir topic açmaya koyulur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 İİ TATİLLER SANA Ben 2 senedir tatile gidemiom ahahahah[hline]Gezinen bir gölgedir hayat, gariban bir aktör Sahnede bir ileri bir geri saatini doldurur Ve sonra Duyulmaz olur sesi, bir masaldır Gürültücü bir salağın anlattığı Ki yoktur hiçbir anlamı. W. Shakespeare - Macbeth [Bu mesaj Gawain tarafından 15 May 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 oh oh mis gibi git bol bol eğlen benimde okul bitsin en iyi yazımı yapıcam :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 eerrmm... şimdi paticiğin o kadar kullanıcısı var.. herbiri yaptığı her iş başına 1 konu açarsa noolur? kırıcı olmak istemiyorum ama bi yere kadar be kardeşim![hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 tmm sen tatile gitme o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 sadece bu konudan değil benim tepkim.. adamın açtığı konuların çoğu ya kolpa bişey oluyo ya da hava atma amaçlı yapıyo (becerse yine üzülmem)... garbagedaki konuların açanlarına bakarsan niconun ismini çoğu zaman görebilirsin.. buna benim tepkim.. yoksa gitsin tatile hayırlı uurlu olsun.. eğlensin de gelsin..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: Gawain, 15 May 2003 16:32 tarihinde demiş ki: tmm sen tatile gitme o zaman lem Gawain alem adamsın beaF :lol: hee gitme bir kişi azalmış olur işte nolcek :) şaka bi yana harbiden de öle yani.. herkes her aklına gelen saçma şeyi buraya dökerse [sözüm meclisten dışarı :)] forumla alakası olmayacak şeyleri harbiden halimis harap walla. BU ARADA; Bisim Yerimizede gez, gör.. SORA; gelincede gezdiğin senin olsun gördüklerini anlat dielim. Yada dememize gerek yok, bu konuda da bi topiC açılır herhelde:-P[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: ShekiLChoCuq, 15 May 2003 16:39 tarihinde demiş ki: said: Gawain, 15 May 2003 16:32 tarihinde demiş ki: tmm sen tatile gitme o zaman lem Gawain alem adamsın beaF :lol: hee gitme bir kişi azalmış olur işte nolcek :) şaka bi yana harbiden de öle yani.. herkes her aklına gelen saçma şeyi buraya dökerse [sözüm meclisten dışarı :)] forumla alakası olmayacak şeyleri harbiden halimis harap walla. BU ARADA; Bisim Yerimizede gez, gör.. SORA; gelincede gezdiğin senin olsun gördüklerini anlat dielim. Yada dememize gerek yok, bu konuda da bi topiC açılır herhelde:-P[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Saol Son tahlilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 bişe deil gurban. bende miami'ye gidiom gelen far mı? ehehhh uçağı komple kapatcam. bi ben uçCam:D *! Buda fasla kaçtı sanırım, dur geri sarim..* tamam tamam uçağı kapatmam bende helikopter kiralarım alalaa.. 8-)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 selametle...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 oley kurtulduk bi süre[hline]#Prena.net#... [b][i]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: Prawler, 15 May 2003 17:09 tarihinde demiş ki: oley kurtulduk bi süre[hline]#Prena.net#... [b][i]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] :)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Bundan sonra tatile gidenler nereye kaç gün ve ve kaç yıldızlı otele gideceğini yazsın ona göre intikam alcam... Ööle yurtdışına gidenlerden 2 misli alcam hehehe :) İyi Yolculuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 He bide poke toplarını yanına almayı unutma game,forum Sux Tatil Forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: nicotinee demiş ki: tatile gidiyorum lol cuk oturcak bi laf var ama =P[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente [Bu mesaj tunca tarafından 15 May 2003 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: Gawain, 15 May 2003 17:20 tarihinde demiş ki: Bundan sonra tatile gidenler nereye kaç gün ve ve kaç yıldızlı otele gideceğini yazsın ona göre intikam alcam... Ööle yurtdışına gidenlerden 2 misli alcam hehehe :) İyi Yolculuklar *** ben austosta yurtdışına gidiom... o zamana kadar bekleyemedim şimdiden havamı atiim dedim :)[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 bi haftalığına mı pff daha uzun git sen tatile bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Sizin yerinize gezer , deniz girer , bara giderim siz canınızı sıkmayın benden bir süre uzak kalın benden sızden kalim rahatlarsınız prawler seni hain adam seni :-p snn den tanırım seni ben sanane uo shard ından Ramesses ve Raskor[hline]Arqas Staff Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 İyi bi dinlen nicotin[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 asparagas : Nicotine'in yokluğunu kendi yazmış olduğu forum botları dolduracakmış. (:-P) *alınma yok! :-P*[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 estel allah izin verirse dinlenecegiz cok karısık kafam bu sene manyak oldum delirdim diyebilirim yani.[hline]Arqas Staff Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: ReaperXS, 15 May 2003 20:58 tarihinde demiş ki: asparagas : Nicotine'in yokluğunu kendi yazmış olduğu forum botları dolduracakmış. (:-P) *alınma yok! :-P* haha botum olsa sımdıden koyam :)[hline]Arqas Staff Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… daverc Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 iyi yolculuklar :)[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 iyi yolculuklar :)[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar