pan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 benim 1 yaşında dişi bi kanaryam var, tüy dkme zamanı geldi ve dokmeye başladı normaldi sonra sırtına bi baktım orada tüy yok, tamamen derisi gozukuyo kuyruuna kadar, ama kanatlarında tüy var orasını durmadan kaşıyo ve hafif kızark ne olmuş olabilr?[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 aynen benimkisindede var vitaminli yem filan verioz sirtini doktu ama hep gagasiyla kasio kizartio bazi yerlerini yeni tuy ciktigi icin bizimkini sirt kuyrugu kanadi filan doktu yenisini cikartti az kaldi kafasindakileri doktu kel gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Sanırım ikinizinkide 1 yasını geçti belirli zamandan sonra tüyler tamamen deriden yenilenir die biliyorum nekadar doğru bilemem ama bizdede wardı 4 5 yasında geçen ay toprağa verdik :( Kafesinde ölü bulundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Michelangelo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Eğer ilk kusunuzsa öldüğünde çok felaket üzülürsünüz ben ya$adım biliorum..[signature][hline]WwW.WeBaLeMi.Tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ardethin kediside döküor hemde nasıl bütün pantalonum tüy oldu :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 biz konustuk ona biber verin tuy cikarken ii olurmus tuyleri daha parlak olurmus havalar soguyana kadar tuy dokermis sonra cikarttikdan sonra otmeye baslarmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 kuşlar kış'a doğru tüy dökmez diye biliyorum :) kış'a doğru tüy çıkartır.. belki tüylerinde bir problem olabilir, pire olabilirse o kaşıntı yapıyordur. tüylerini yoluyordur vs.[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 geçti ble :)[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bizimkiside bitirdi otmesini beklioz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar