Selocan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 arkadaşlarla gittiğimiz tatilden derleme bir video. 25 Mb 3:24 dk (sağ tıklayıp farklı kaydediniz) Kirtetepe in Kaş Yorumlarınızı bekliyorum! :D[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bence daha bi süre beklersin sen yorum :)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
wraog Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Abi naaptın! 25MB yi indirene kadar şimdi :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ehe olsun edit - parça parça indirin DA ya da getright fln acelesi yok :D:D [signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? [Bu mesaj Selocan tarafından 08 Eylül 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
n0body Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bekle :D yarım saat içinde yorumum gelio :P[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
wraog Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 26 dakika...[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
n0body Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 AHAHA çok imrendim lan ben burda okula gidiorum, ödevim var hayvan gibi izlediğim video bak ya :) bayaa eğlenceli bi tatile benzio valla canım çekti ehueuh hele o "gaybar" müziği ve dansı yokmuu :D :D :D vallla iyi eğlenmişsiniz :) ayrıca video olarak da başarılı tebrik *imrenme smileysii* :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Predator Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Selocan hastanım adaşım olman ayrı mesele tabi ehe uğraşıp upload ediyon bide eline sağlık tabi bizede iş düşsede işin küçük kısmı düşüyor. Süper olmuş diğer videolar gibi :)[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!!
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 :D sağolun valla[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Thore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 baya güzel olmuş elinize sağlık insanın tatile gidesi geliyor vallahi
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 İzledim.Çok profosyenelce hazırlanmış. Tebrik ederim. Çok da güzel olmuş.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Öne çıkan mesajlar