nuki Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 dün bu gurubun bir şarkısını dinledim çok hoşuma giti ama gurup hakkında hiç bir yorum bulamadım ve çok az bilgi bulabildim bir blgisi olan varsa ne olur buraya yazsın[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
nuki Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 cevap alamadım ondan upluyorum belki yeni girenler görür[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
sheref Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 9 days'in grup olduğuna emin misin? yada şarkılarının ismini falan verebilir misin arşivde yok da :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
nuki Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bende çok iyi tanımıyorum ama sitesi felan bile var ve bir gurup sitesi www.ninedaysmusic.com[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
nuki Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: nuki, 12 Eylül 2004 22:49 tarihinde demiş ki: bende çok iyi tanımıyorum ama sitesi felan bile var ve bir gurup sitesi www.ninedaysmusic.com mp3 leri sitede var isterseniz dinleye bilirsiniz album felan da var[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
Öne çıkan mesajlar