Exodous Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Karakterimi TL karşılığı satıyorum. Ben fiyat vermiyorum. Bir hafta içerisinde en yüksek teklifi veren kişiye, tabii beni tatmin ederse vereceğim. Skilleri aşağıdaki linkte görebilirsiniz. Bir sürü item, gemi, faction item falan filan. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Karakter şu an Jita'da +5 implantlarıyla skill çalışıyor. Not: skillerinden de görebileceğiniz gibi karakter hem çok iyi pvp hem de pve yapabilecek düzeydedir. Lütfen ne istiyorsun diye mesj atmayın. Araştırıp bu karakterin ne kadar edeceğine karar verip ona göre bir teklif yapın. Skiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar