yumy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 6 yıllık sim kartımı yeni aldığım LG-P350 de kullanmaya başladıydım. ilk taktım ve telefonu kullanmaya başladım, bi sorun yoktu, rehber kişiler falan hepsi görünüyodu. Sonra "servis yok" uyarısıyla beraber açık olan telefonda sim karta dair bilgilere(rehber gibi) ulaşamadığımı farkettim. Telefonu kapadım simkart kurcuklamasından sonra açtım,bu sefer pin kodu kilitli deyip puk kodu istedi,kodu girdim, telefon açıldı ama yine servis yok uyarısıyla rehbere falan ulaşamıyınca tekrar kapadım açtım.Açtığımda bu sefer hat iptal olmuştu, puk kodu bloke gibi bir uyarıyla.. Hattı sürekli başka telefona da takıp denedim sorunları aldıkça, yine aynı sorunları verdi.. Şimdi benim sorum ve korkum, bu hattın zamanı gelmiş ondan mı pertlemiş yoksa telefondan mı bi bokluk var da hatta bişiler yapıyor ve düzeltilemiyor olabilir mi? buna göre ya yeni simkart alıcam, ya da telefonu aldığım yere gidicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Başıma gelen olayı kusup yardım edemeden uzaklaşacağım, özür dilerim. Büyük ihtimalle yeni kart alman gerekecek. Vodafone sim kartı aldıktan sonra 2 hafta hiç kullanmayıp 2 hafta kullanmamın ardından bozuldu. Şikayet etmeye gittiğimde de "sim kartınızı doğru düzgün kullansaydınız" lafını işittikten sonra BTK kurallarına göre iletemeyeceğim bir takım sözlerle dükkandan ayrılıp Türkiye'ye cep telefonu geldiğinden beri en kazıkçısı denilen ama sorunsuz çalışan sim kart operatörümle çalışmaya devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yırt. baska bi simle dene telefonu, normalse senin sim bozuktur değilse telefon. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ek simkart falan bişi varmış bu gibi bloke durumlarında numara değişmeden hattı kurtarmak için, onun için gittim vodafone bayine kartları kalmamış ellerinde.Sinirlendim bende gittim avea'ya hattımı taşımak istiyorum ama bloke şuan dedim,olsun taşınır dediler, bekliyom bende şu an,bloke edilmiş hat taşınabiliyo mu olursa paylaşırım sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 2 aylık vodafone sim 1 haftadır rastgele zamanlarda servis yok uyarısı veriyor yaklaşık 1 saat civarı. heralde bu da gidici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 bloke olmuş hattım başarıyla taşınmış bulunmakta, yedek kart ücreti ödemek istemeyenlere duyrulur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 iyi taktikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehmetalp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 evet benim de bir ara sim kartım böyle olmuştu ama sonra sim kartı çıkarıp çip kısmını hafifçe sildikten sonra düzeldi. bazen böyle durumlar olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar