Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Çizgi Tagem i bilenler vardir sanırım burda,ücretli/ücretsiz olarak online-uzaktan egitim ile yazılım/donanım hakkında ders veriyorlar. 4 Mayıs da java başlangıç kursu başlıyor,7 hafta sürecek.Java ogrenmek veya ufaktan altyapısı olup da temel şeyleri ogrenmek isteyenler için bence gayet faydali bir kurs olacak. Bende OOP hakkında biraz zayifim,soyle en başından OOP yide kapsayacak biçimde java-oop ana konularini ogrenmek için kayit olacagim. Dersi Ali Rıza Saral veriyor.Sitede birkac tane demo videolari var,gayet akıcı ve anlaşılabilir bir seviyede anlatıyor.Dersin nasil olacagi ve konulari burda yazıyor: http://www.cizgi-tagem.org/connect/education.aspx?id=18 ogrenci : 140tl
senko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 faydali olur mutlaka ama kendi tecrubelerime dayanarak soyleyeyim OOP kursla kitapla ogrenilemiyor, yani temel seyleri illa derste ogrenmisimdir ama kafada oturtma olayi sende bitiyor tamamen, kendiliginden olan birsey zamanla.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 aslinda bi yere kadar ogreniliyor kitaptandan, ama bi yerde takılıyor insan.Soracak,anlatacak birileri lazım,ondan sonra bol bol yazarak pekişiyor işte. Ben mesela OOP konusunda takıldıgım yerleri sorabilecegim birinininin eksikligini cekiyorum
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Eğer vaktin varsa şirketlere ücretsiz part-time calışmak için başvuruda bulun. Kendi şirketimizde böyle 4 5 öğrenci geliyor onları eğitiyoruz.
Öne çıkan mesajlar