S-H Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 o kadar basit olmuyor yav,öyle gözüktüğü kadar basit değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 tempest yakalarsa, cevrede de dusman varsa oluyo. Tempest ulti attiktan sonra flux atsa yine oluyor. Önemli olan tempest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bkb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Forest'a adam koyduğunda karşıdaki takım işi biliyorsa kazanma ihtimali 0'a yakın. Karşısında solo olan lane'in freefarm yapacağını, ortanın oraya buraya yardıma gitmekten karşıdaki adamla baş edmeyeceğini de göz önüne almak lazım. Aynı zamanda bütün "o şunu atar bu bunu atar..." takımlarının vindi ile mahvedileceğini de belritmek lazım. Ayrıca dediğin takım üstüne iniate edilirse atomlarına ayrılır. O yüzden sürekli ofans oynamak ve 5 kişi gezmek zorunda kalıcaklar, karşıda ward varsa ss hariç hepsi underfamred olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 long lane = magmus andro witchslayer mid = flint yada ss top= bub yada puppet yada valk olabilir oyunda andro carrykeeper + support oynıyıcak, ws 20dk wardinge kastıktan sonra pk cıkıcak, tabi bu arada mag bub ve ss de pk cıktıgını varsayıyorum, koordinasyon ve takım oyununa sahip 5 player, şu takımla bir çok setup'ı ezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 karsi takimin hepsi bkb cikarsa combo arada fail olur. Yoksa bkb olsa bile tempest ultisinin icinde kaliyor. Ormanda kasarkende genel olarak pull yeri ward oluyor. Legion tarafinda lane yakin yere ward dikersen gangda yemezsin hem. Valk ta solo bot rahat kasacak bir hero sonucta. Which slayer ve slither gelmedigi sürece. Sonuc olarak bu da combo, cogu komboyu vindi rahat böler silence olanlar böler aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bubbles a pk cok acımasız oluyor oyun hamuru gibi kacıyor hopluyor sıplıyor namussuz bide tempestın ultisinin içindeyken flux ile ultiye basabilinme olasıgılı nedir bugün oldu böyle bişey de adam beni öldürmeyi planlıyordu nasılsa adamı öldürdüm rage girdi sonra bende bişe anlamadım. her seferinde olacaksa her tempest alındıgında flux alim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar