Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 the silent man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 videoyu ilk izledigimde gruptan fln degil zannetitm zaten misafir olarak fln caliyor diye dusunduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ben çok karizmatik bulurum myung'u konserlerde falan onu izlerken bulduğum olmuştur kendimi dsfd cici bi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 mike portnoy'un duvarda toplu iğne tutma videosu elinde olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 dünya ya learning to live gibi bi şarkıyı hediye etmiş bir adam kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ağzında kuş tutsa izlemem onu artık yaşasın yeni kral mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 virgil donati çok çok çok ilginç olabilirdi ama mangini abi adam dünya rekortmeni hız konusunda müzikalitesini de zaten azcık inleyince ortaya çıkartıyo ayrı bi albüm olsun umarım umarım umarım dt nin diğer elemanları bi portnoy beklemez yada mangini kendinde bi portnoyun adını taşıma yükümlülüğü bulmaz (tarz olarak) daaa çok çok çok farklı bi albüm dinler koltuktan düşer kalkar replay e basarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 virgil çok iyi de ben pek yakıştıramadım nedense. tuşesi bi acayip adamın. images and words tarzı bi albüm için iyi olabilirdi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar