Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komik bi olay..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün gece 12.09.2004 saat 1:00 civarı cafeden cıktık bı corbacıya qıttık bırer corba soyledık neyse karnımızı doyururken bır sarhoş qeldı;

Sarhoş:Selamın aleyküm

Garson:Buyrun efendim

Sarhoş:Çay varmı ustaa

Garson:Geceleri cıkartmıyoruz

Sarhoş:Hmm tmm o zaman bana bi çay ver (bi yere oturdu)

Garson:Çay yoktu ama

Sarhoş:hıı su ver o zaman

Garson:*ayran getırır ve adamın onune koyar*

Sarhoş:*ayranı bı quzel içer*

Sarhoş: Aradan 5 dk qecer nerde kaldı benım suyum

Rekssler: *kendilerini tutamazlar mahuauhahuahuahuahu*

:)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__
|||||Yapim aşamasında|||||

Mesaj tarihi:
sarhoş muhabbeti harika eğer sarhoş sensen dahada harika :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
iyiymiş ya sarhoş gülme sonrası olay çıkartmamış ( yani çıkartmamış diye anlıyorum burdan :P )[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
bide ben anlatimm arkadaşın doğumgününde baya sarhoş olmuştum.İşkembeciye gittik.BaŞLAdım çorbayı içmeye içiyom içiyom bitmiyo ertesi gün arkadaş anlattı ben içiyomuşum onlar sirke döküyomuş çorbaya yarım saat sirke içmişim......[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
Yok bişi yapmadı adam 5 kişiyiz :) sarhoş ama akıllı[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__
|||||Yapim aşamasında|||||

[Bu mesaj rexx tarafından 12 Eylül 2004 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mle deme ya belli olmaz sağı solu adamların[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ?
Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ?
Mesaj tarihi:
komik miş be
biz de geçemlerde sigara almaya gittik bi adam geldi

''bi maltepe ama biraz uzun olsun'' dedi
biz de grup halinde yerlere düştük :)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
Çok sakat oluyo sarhoş olayı. Bu yaz arklarla içiyoduk. Arkadaş sahoş oldu ama herif öküz gibi güçlü. Adam durduk yere duvara yumruk attı. El oldu davul gibi sonra bize saldırdı " Tek mi buldunuz laaaaaaaan" diye. Biz 5 kişi zor tutup yere bastırdık sonra allahtan sızdı sabaha kadar üzerinde oturduk adamın. Sonra sabaha doğru bi fırladı ayağa baldır küldür yatağa koştu sonra sabah kalktı yine bize soruyo " sarhoş edip naptınız elime" diye :D[signature][hline]come forth my friend...
Mesaj tarihi:
Lol valla komıkmış :) sarhoş muhabbetlerı hoş guzel komık oluo :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
Arkadaşın evinde kalıyoruz. Tüm tayfanın kafa olmuş bir dünya ve biz o kafalarla sessiz sinema oynuyoruz. Arkadaşa vatansever'i anlat dedik herif o sarhoşlukla filmi şu şekilde anlattı: abi bir kelime söylüyorum, Vatansever tahmin eden var mı?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
  • Yeni Oluştur...