Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri

Laorx

Öne çıkan mesajlar

zaten dogru unutmusum ama 2 yil once 4-5 bolumdaha vardi ama hepsini tasidilar merkeze. Isletme bilgi yonetimide zaten BIlgisayar Teknolojisi ile ayni fakutede geciyor. turuzim otelcilikten ayrildiktan sonra yeni fakulte acildi zaten ordada toplam 3 bolum var zaten diherinin adini bilmiyorum. Bu yeni fakulte ile turizim kaldi doguda benim bildigim...

BIrde arakdaslar 2.5 aydir bilkentte gitmedim Dogu ile merkez arasindaki msf den dogu yurtlara yapilan yol bittimi ?? haziranda nerdeyse bitmek uzereydi?

Zaten bilkent in yeni porjesi belki biz gormeyiz ama 5 yila kadar okula tek giris yapmak. yani yeni yapilan yalla dogunun ve merkezin girisi bir olcak ve iki kampus olayini ortadan kaldircaklarmis. vede boylece hafta sonlari real yuzunden okula girmek kabus olmaktan cikcakmis. ama tabi arkadaslarimdan duyduklarimla konusuyorum, yalan olmasin.
Sosyal ağlarda paylaş

benim için şans fln dileyin dua mua edin yarın cope'la savaşmaya gidiyom...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 12 Eylül 2004 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda bilkentte hazirlik okumak biraz da eglenceli bolumden. Niye diyeceksin sonucta bolumde dersler filan yogun olcak odevler filan ama hazirlikta orta duzeyde bir calisma ve ingilizcende iyi bir alt yapin varsa yarim yilda veya en fazla bir yilda gecersin.(Ben kaldim ama hic ama hic calismadim sonucta)(ve su anda ilts vermek icin ingilterede surunuyorum)

Ama sonucta Hazirlikta arkadas cevresi filan kuruyosun daga iyi oluyor. Hele ctis deysen hazirlik disinda merkez kampusten adamlar la tanismak baya bir zor yani hazirlikta merkez kampustende arkadaslar bulabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...