Aidoness Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Arkadaşlar bana Vega'nın bugüne kadar çıkarmış olduğu 2 albüm gerekli.Elinde olupta bana yollayabilecek olan bir arkadaş varsa,cd ücreti+kargo ücreti+cüzzi bi miktarda kendisine olmak üzere ödeme yapabilirim....
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Son albümü var ama mp3 olaraktan...[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955)
Aidoness Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ya mp3,track fark etmez."Bu sabahlarin bir anlami olmali" ve "evet ne var şarkıları" var mı sende asıl olan onlar.Bide şarkının adını bilmiyorumda sözleri şu şekildeydi yürüyordum beyoğlunda aşkımızdan bir haberdin gibi olması gerek bu şarkılar varsa arkadaşım bana özel mesajdan ulaş seninle anlaşalım en kısa sürede ihtiyacım var bu şarkılara.
Nihilprophet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 o şarkı nın adı "bi haber " son albümündendir ve "normalmi sence " de müthiş bir şarkı bence erkek eleman söylüyo ama sözleri çok güzel[signature][hline]Elivent senthura suhr havelora Havelar eronis o ni'hra
Phage Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 normal mi sence yi sevemedim ben bi türlü :([signature][hline]The Untouchable
Nihilprophet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bende poh poh perisinden iğrenmiştim[signature][hline]Elivent senthura suhr havelora Havelar eronis o ni'hra
Aidoness Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ARkadasşlar elinde olanlar yazarsa irtibata geçmekj istiyorum.Bu şarkılar benim için ömenli...
Laroux Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ICQ: 266549 MSN: [email protected] Gece 10'dan sonra istediğin gibi transfer imkanım var. http://laroux.zone.org/ 'da da vega var ise indirebilirsin mp3 bölümünden.[signature][hline]and when we walk down the street, the wind sings our names and never stops. the sounds of the night should make us anxious but it's much too late, when the feeling's gone. MSN: [email protected] Web: http://laroux.zone.org
Öne çıkan mesajlar