uk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ya bisi sorucam şimdi kağıt üzerinde samsung un pil süresi daha iyi gibi görünüyor... Fakat bu işin pratik kullanımda ki gerçeği nedir kullananlar bi yorum yapsa süper olur. Hani günde 2-3saat yollarda olan bu gün içinde sık sık internete girecek ve müzik dinleyecek bunların yanında eposta uygulamalarını da kullanacak biri için pil ömrü ne kadardır bu aletlerin.. Marka model belirtip yazarsanız çok daha iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 said: Battery Standard battery, Li-Ion 1650 mAh Standard battery, Li-Ion 1520 mAh Stand-by Up to 710 h (2G) / Up to 610 h (3G) Up to 350 h (2G) / Up to 400 h (3G) Talk time Up to 18 h 20 min (2G) / Up to 8 h 40 min (3G) Up to 8 h 20 min (2G) / Up to 6 h 40 min (3G) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bende gsmarena dan karşılaştırdım tamam ama 2 kat daha fazla görünüyor samsung, peki gerçek kullanımda nedir süresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yarın sabah s2 geliyo benim, alete şöyle bi abanıp yazarım batarya süresi ne kadar gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 wala süper olur, bataryasından kullanışına fln, aydınlat bizi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Desire HD alma bence yeni modelleri bekle. Ben 3 aydır kullanıyorum. Şarjı çok az gidiyor. Daha tüm gün yettiğini görmedim. Sesi çok az çıkıyor, ekran dışarı çıkınca parlıyor. Batarya kapağı ilk günden itibaren sallanmaya başlıyor resmen dandik mal kullanmışlar. Yeni güncellemeleri almayacak belli bir süre sonra bu cihaz. Sense 3.0 gelmeyecekmiş diyorlar. HTC 12312353245 tane model çıkardığı için ikinci el fiyatı da ölü gibi. Ön kamera yok, mevcut kamera en kaliteli yazılımlarla bile güneşsiz ortamda berbat çekim yapıyor, her ortamda ise bulanık çekiyor. Net fotoğraf çekmek imkansız gibi. 5800 kamerasıyla bile daha iyi fotoğraf çekersin. Bunları dert etmem diyorsan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 desire s nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar