Twisty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Selam, Logitech x530 kullanıyorum. Evdeki lambaları açıp kapatınca kolonlardan "çıt çıt" sesi geliyor. Akım korumalı priz aldım fakat bir değişiklik olmadı açıkcası. Sanırım şebeke elektiriğindeki dalgalanmadan kaynaklanıyor (en azından öyle demiş bir kaç kişi başka forumlarda) . Nedir nasıl çözülür? , Başına gelen var mı? Kolonlara zarar verir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ses sistemin hayvan gibi elektrik emiyor demek oluyo bu. Çözümü yok. Var da cok uzun is. Masraf birsürü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Bu sebepten dolayı bozulur mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Imkansız. Onun adaptörü trafo gibi. Aleti gayet yeterki bir şekilde koruyor. Ayrıca akım koruyucu falan da alıp takma. Ses sisteminin çekimine yetmez hem kendi bozulur hem de sistemi bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Akım koruyucu dediğim şu 4-5 prizler yok mu işte. Fişleri takarken falan çarpmayanlardan, açma kapama düğmeli felan. Ondan takılı yani, öyle ahım şahım birşey değil sanırım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Dragonmax said: Ses sistemin hayvan gibi elektrik emiyor demek oluyo bu. Dragonmax said: Ses sisteminin çekimine yetmez hem kendi bozulur hem de sistemi bozar. alakasi yok. bisey olmaz. ses sistemi demeye bin sahit lazim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ses kalitesini bilmem. Cok elektrik cekio ama -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 standby da 5 ila 7 watt , acikken peak 12w guc cekiyor sebekeden. evin disari cikisi akuyleyse veya karavanda yasaniyorsa cok olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 -.- çadırda yasiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ses kartına taktığın kablolara dokun. o zamanda yapıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Yapmıyor kablolarla oynayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 sikintiyi da yazayim; bu tarz hoparlorlerin cogunda adam gibi lc filtreleme yapilmiyor, dolayisiyla sebeke ve ic sigortadaki dalgalanmalara karsi hassas oluyorlar.kimi klima, florasan,bulasik makinesi falan gibi cihazlara karsi sikinti yasarken; x530, z5500 z2300 falan gibi modeller duz 20w lik aydinlatmalarda bile sikinti yasayabiliyor. cozum emi filtreleyen aktif akim koruyucular, (sadece bazilari, belli bi dereceye kadar) veya bi elektronikcinin (tercihen amfi tamircisi) araya ek lc filtre entegre etmesi. (izdirapli) bildigim kadariyla cogu serisisi icin logitech sikintinin farkinda ve sorumluluk kabul ediyor ( logitech in en iyi yaptiklari is, sikintili urunleri icin sorumluluk kabul etmeleri) fatura ibraz edebiliyorsan sikintini ticket olarak at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 faturası falan var. sanalmarketim.com'dan almıştım. aldığım yere mi bildireyim yoksa logitech'e mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 aynı sorun bende de var(dı) . 30-40 liralık o "yıldırıma karşı koruma sağlayan" (sözde) prizlerden alırsan geçiyor/minimize oluyor. aşağıda tuvaletin ışığı yansa pıtlıyor diğer türlü x-530lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 aynen ben de o şekilde çözdüm x530 sorununu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 z5500 mevcut bende Kharon, hic bu sendrom u yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 belli basli bi seriden sonraki revizyonlarda halledildi z5500 problemi, yeni alindiysa o seriye denk gelmissindir. ayni zamanda evin sigortalama ve kablolamasi da buyuk etken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi ben trust markasının bu anti surge prizlerinden aldım birşey değişmedi. ne yapayım? çok sık olmaaya başladı bu ses olayı ve rahatsız edici derece oluyor. bulup koyucam şimdi o prizin modelini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 sigortaların dandirik parka 10a'dir. 16a yap onları. bilmeden sallayan adam vol5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ahanda bu sanırım. http://www.hepsiburada.com/Liste/trust-akim-koruyucu-priz-16478/ProductDetails.aspx?productId=bs12571&categoryId=100565 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 dasaaa said: sigortaların dandirik parka 10a'dir. 16a yap onları. bilmeden sallayan adam vol5abi bilmem kaç yıllık sigorta onlar sanırım. o dediğin olay ne hiç bilgim yok hocam. eve gidince bakayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 sigortanın üstünde kaç amperlik olduğu yazar. apartmandan dairene gelen elentrik hattı büyük ihtimalle a tipi 40amperdir. odandaki prizdeki 10amp falan ise 16a ile değiştirt. ha bu sorun ile alakası var mı bilmiyorum. sadece ölesine yazdım geyik olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bu florasan çakması tasaruflu ampullerden odamdakiler falan ama işin ilginç yanı odamda ışık kapatıp açınca sorun olmuyor ama gidip salonun ışıklarını açınca oluyor. televizyon açın bile çıkmıyor. sadece ışık açınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 dasaaa abi adamı evini kül edeceksin tavsiyelerinle. asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar