cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 birsorumolacak; hadi benim sana birden fazla sorum olacak: -Herhangi bir Atatürkçü ya da Kemalist örgüt,dernek,organizasyona üye misin? Kendi cevabım: EVET. -Atatürkçü-Kemalist devrim kazanımlarını savunan herhangi bir siyasi partiye üye misin? Kendi cevabım: EVET. -Atatürk-Kemalizm üzerine kaç kitap okudun? Kendi cevabım: G.t kadar evimde ki en büyük servetim olan kitaplığımda ayrı bir ATATÜRK köşem var ve burada tam 238 tane yerli ve yabancı ATATÜRK ile ilgili kitap var. Hepsini okudum. -İsmet İnönü ile ilgili kaç kitap okudun? Kendi cevabım: 26 tane İsmet İnönü ile ilgili kitap var evimde. Hepsini okudum. -Asıl tartışma konusundan haberin var mı, okudun mu yazılanları? Kendi cevabım: Bence umrunda değil asıl tartışma konusu, maksat sataşmak, tartışmayı sulandırmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Cetintas burda bosuna ugrasiyorsun. Bundan 2-3 sene önce Kemalizmi savunurken ülkücü damgasi yiyip, ccc kurt vs dalga gecilip, kürt, dinci ve solcularin provakasyonuna kefal gibi atlayip 2 ban yiyen benim. :) Sivri fikirlilerde zaten pabuc gibi dil , cingene gibi kelime haznesi var. Laf yetistiriyim desen de anlamasini beklememelisin. Bosuna kürek cekiyorsun yane burda bazi degerleri anlatmaya calisirken :) Akepe saolsun eskiye nazaran tepkiler azaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 2 sene önce üniversite yerleşmeleri açıklandığında beni de aramışlardı ki benim alakam yok ne femle ne bişiyle nerden buldularsa telefonumu işte kalcak yer veririz sana çok ucuz falan filan bişiler anlatıyorlardı sie die kapatmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar