BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 selamlar, internette baktım istanbulda teee kağıthanede teknik servisi varmış o da bir distribütörünün (mascom) anadolu yakasında bildiğiniz a4 tech servisi var mı? ya da a4 techlere servis veren bir yer? zaten ürünü alalı 2 sene olmuştur maksat 15-20 tl ye tamir ettirebiliyorsam halletsinler kullanayım güzel de bir fare çünkü ürün de bu http://www.mascom.com.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=189:a4tech-r7-power-saver-mouselar-r7-70d&catid=79:a4tech-r7-power-saver-mouselar&Itemid=155 nasıl oldu bilmiyorum bir sene önce fln bir anda vericisiyle iletişimi kesti.. çözemedim nedenini haleldemedim de ama kullanmak istiyorum hani artık
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 abi şaka gibi.. çalıştı mouse.. tam da "40 tl ye mini usb lisi varmış lan atayım bunu" dedim çalıştı AHAHAHAHAHA
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 a4 tech in servisi her yerde var media markt olsun, vatan olsun, migros olsun gidip yenisini alıyosun servis oluyor direk
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 adam haklı gibi geldi bilemedim şimdi
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 abi pintilik rekorlari kiran bi adamsin, 20 liralik mouse un servisi mi olur?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ama çogzel bir mouse :( hem az kullandım.. 1 yıl önce bozuldu atmaya kıyamadım adam akıllı kullanamamıştım.. şidmi çalıınca çok mutlu oldum o değil tamire gidecekler arasında bir de premier dvd oynatıcı buldum onu da tamir ettirip bir yere hediye edeyim diyorum para kolay kazanılmıyor, bugün bile ödeme ertlettim bin dereden su getirerek :( malımız kıymetli olsun azıcık be daha arabanın fren disklerini değiştirteceğim para lazım :P
Öne çıkan mesajlar