THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 olm siz geride yattiniz olay actiona girmekte:) 6 kere paintball oynamisligim vardi ama hayatimin actionu bugun oldu harbi kendimi assasin gibi hissettim anlatayim. son eldi karsi taraftan 3 kisi kalmis oyunda bizim Brad beni goruyor ama menzil disinda sayilirim ates etmiyoruz birbirimize. bir sure siperden cikmadim benim gittigimi yada o sperdeyken yer egistirdigimi falan sandi herhalde bizim tarafa dogru depara cikti bende o saniyede caktirmadan onlarin tarafa depara ciktim. bizim tarafin ates etmesiyle benim hizasindan gectigimi gormeyen brad baska bir sipere egilip benim eski mekana nisan aldi tam o saniye arkasindan yaklastim BAM!! diye siktim sirtina uff oldu:P [signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 11 Eylül 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 eglendik[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 öhh adam öz konuştu:)[signature][hline]There is a difference between invisibility and invincibility... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ahah parmağa bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ulan esteli nasıl vuramıyosunuz ya?Herif atış poligonu gibi :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: elesso, 11 Eylül 2004 23:47 tarihinde demiş ki: ahah parmağa bak :) iğrenç çıkmışız bu resimde.. bnm alna bak...[signature][hline]There is a difference between invisibility and invincibility... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yaw bu paintball nerdedir?ne kadardır?bir dahaki aktivite ne zaman?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 kelsin lan sen föbüs. alın açılmış resmen... bu arada baya bi vuruldum bugün ramses :) normalde vurulmuyorum pek :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Abus, 11 Eylül 2004 23:51 tarihinde demiş ki: yaw bu paintball nerdedir?ne kadardır?bir dahaki aktivite ne zaman? gebze oyun 15 her 25 mermi 5 milyon yol gidiş geliş beş milyon(en çok bana o koydu)(trenden sonra) tren 1 milyon(bostancı-gebze) dolmuş bostancı kadıky 900bin ama eğer göztepeden binerseniz 700 olabilir mcflurry 2000 (çok güzel bokunu çıkarırım...)[signature][hline]There is a difference between invisibility and invincibility... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 peki adam başı ortalama kaç mermi harcıyorsun[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bende + 6 mil dnz otobüsü 7 mil mc royal ama yedek 50 mermi için(adamın fazladan attıklarıyla 60-70) adam 10 alması gerekirken 5 aldı. [Bu mesaj elesso tarafından 12 Eylül 2004 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ben 50 mermiyle oyunu bitirdim. kimisi 100 mermi daha aldı...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bir dahaki aktivite ne zaman[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 allah büyük[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Estel_Anorien, 11 Eylül 2004 23:59 tarihinde demiş ki: ben 50 mermiyle oyunu bitirdim. kimisi 100 mermi daha aldı... ben acemi olarak ilk elde bitirdim 50 mermiyi:) ama çok komikti ersin ya da elesso hangisi o sırada göremedim maskeden yanıma koştular rehin yapmak için ikimizde de mermi yok diye yeniden pozisyonlara döndürüldük[signature][hline]There is a difference between invisibility and invincibility... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Estel abi ikimiz bir takımda olsak çatur çutur ezeriz bunları Battle MEch ler gibi...BEnim fizik sende de iri. Manyak oluruz coşarız.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bi bok olamazsın :) güreş mi lan bu :P koca cüsseyle daha çok vuruluyorsun (tecrübeyle sabittir)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Abi birbirmizi kollayacaz.Böyle bağıracaz esteeel gel buraya ateş altındayım falan diye :-P Harbi deli oynarız senle ya.Böyle yerde vurulmuş numarası yapıcaz,tuzağa gelenleri sotede saklanan birimiz indirecek[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 allaaaa tutun gaza geldi bayılacak galiba[signature][hline]There is a difference between invisibility and invincibility... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 vurulmuş numarası olayı yalan ramsesçim. vurulunca kaleye yollanıyorsun :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 sonra gol oluyo:P[signature][hline]There is a difference between invisibility and invincibility... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yok ole bisey ramses sperden bir milin ciktigin an vururlar. ben ince adamimdir bir pozisyonda spere ogle yapistimki gorsen beni sperin bir parcasi sanirsin genede vurdular sirtimdan hele hele is iri cusselilere gelince af yok gozunuzun yasina bakmazlar. birde olu numarasi yapmaya kalkarsan tam senlik olur ortam o ayri tabi.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 e abi o zaman 2 kişi aynı anda siperden farklı yönlere doğru kaçar,geri kalanlar onları vuramaya çalışsan kekleri haklayamaz mı?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bir sipere bir kişi sığıyor.. iki kişi ayrı yönlere koşmaya başlayınca onları avlamaya çalışan adam zaten siperde güvenlikte oluyor o yüzden vurması zor.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Estel_Anorien, 12 Eylül 2004 00:12 tarihinde demiş ki: bir sipere bir kişi sığıyor.. lafın gelişi o da zor yani..[signature][hline]There is a difference between invisibility and invincibility... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar