Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ne var ya dinleyemezmiyim alla alla kiskanma kardesim ben senden daha cok uzuldum glmediklerine[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
eradicator Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Pufff ne olucak peki yani gelme şansları yok mu oldu... ya yıllardır ah bi gelseler bi gelseler diyorduk tam sevindik adamın bogazına böle çomak sokar gibi... Of ya[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 9 ekimdeki konser iptal oldu eradicator 2001 yılında gelmıslerdi Istanbula D.T. Hayatımda kacırıdıgıma uzuldugum sayılı şeylerdendir.[signature][hline] The Truth is out There
wespertilio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 üzüldüm ben de.. heyecanlanmıştım baya of..[signature][hline]ölme diyorsan, gitme kal öyleyse sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma.. hadi gel, tut ellerimi, benimle yan
Öne çıkan mesajlar