4Ever Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Server üzerinde çalışacak, ben ona HTML kodu veya URL vereceğim o bana JPG PNG fark etmez Image olarak resim verecek bir uygulama yazalım böyle birşeye ihtiyacım var. Yada PHP ile 5 tane resmi üstüste koyarak tek bir resim elde etmem gerekiyor. Üst üstte koyacağım resimler PNG. Bu konularda yardımcı olabilecek bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 http://php.net/manual/en/book.image.php
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Güzel bilgiler var, söyle bir sıkıntım var ImageCoypMarge kullanıyorum işimi görüyor ama ben 5 adet resmi üst üste koyarak tek bir resim elde etmek istiyorum. Her seferinde yeniden resmi al üstüne resim ekle daha sonra tekrar resim al yenisi ekle felan kasıntılı bir iş :)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bir form yap, 5 tane url alsin, arkasina da kodu yaz, bu url'lerdeki bes resmi birlestirsin?
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mum_Chamber said: bir form yap, 5 tane url alsin, arkasina da kodu yaz, bu url'lerdeki bes resmi birlestirsin? Orada sıkıntı yok. formada gerek yok. Array ilede hallediyorum istedigim 5 tane resmi birleştirirken tek tek birleştirmesi. 1 ve 2 birleşti = a.jpg 3. resmi birleştirmek için a.jpg ve 3. resmi tekrar birleştirme işlemi yapmam gerekiyor. Ben 5 adet yada 15 adet resmi verecegim o tek seferde birleştirecek böyle birşey arıyorum.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 iste benim anlamadigim nokta da orasi =) benim bildigim kadariyla 15ini birden birlestiren library bulsan da ayni mantikla yapacak. oturup library bulana kadar da kendin yaparsin diyorum.
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Kendim yaptım. Böyle çalışmasında sistemi yormasından korkuyorum.
Öne çıkan mesajlar