Mix Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 selam telefonumun ozellikelri yetmedigi icin bakamıyorum iki hafta icinde alıcam fakat bisey denemek icin daha fazla bekleyemicem benim icin denemek isteyen var mı :P geocities.com/keremmix/everdream.mid bu adrese girince bir melodi yuklemesi gerekiyor. yapıyor mu diye deneyebilecek olan var mı? nightwish in ever dream melodisi bu arada not: basına wap. yazmamak gerekiyormus direk yukarda yazıldıgı gibi olcak [signature][hline] My loving heart Lost in the Dark [Bu mesaj -Mix- tarafından 11 Eylül 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -Mix- tarafından 11 Eylül 2004 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 telefona gerek yok cek bu programi pc den kendin bak .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yok ben yaptım ama telefonda calısıyor mu diye yazmıstım sturm denemiş saolsun olmuş. gerek kalmadı ama ever dream melodisini isteyen cekebilir ordan :-)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 kac ton ki?[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bilmiyorum, kendim yapmadım. bikac program sayesinde midiye cevirdim. midi yi upload ettim.[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 hmm nese o zaman :P[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 benim telin hafizasi yetmedi o yuzden bakamadim melodiye eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar