Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşımın eşek şakaları

lemuria

Öne çıkan mesajlar

Bireysel olarak mükemmel insanlar ama. Kızla evlenmeyi planlıyorum? sorumluluk sahibi, güzel, bu konu dışında aklı başında, meslek sahibi ve güzel yemek yapıyor.. diğer grup da tee bebelikten arkadaşlarım, sümüklerimiz birbirine karışırdı zamanında.. (not sexually)
Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

Deacon said:

Arkadaslarin da sevgilin de birbirinden lesmis (no offence).

daha ne ofans olcak pardon adama biiip demişsin resmen.
yuh yani bu kadarı da fazla

aynen yani bu kadarı da olmaz. adam tavsiye istiyor sen gelmişsin herifin tüm hayatını hiçe saymışsın resmen, ona aşağılık bir pislikmiş gibi davranmışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

evet, iki tarafa da "karşıyla konuştum, hatasının farkında ve bundan sonra yapmayacak. ama sen de yaparsan sıcarım şarap çanağına" demek en mantıklısı.

kızı sevmesem çoktan siktiretmiştim, o yüzden hakaret etmeyin ona.. bizim eşekordusuna edebilirsiniz.. zira onlar başlattı..
Sosyal ağlarda paylaş

hahahahah arkadaşım kız arkadaşıma yavşarsa, eşeği de şakasını da ayrı ayrı gösteririm onlara :D aklıma kötü kötü şeyler sokmayın :D
ayrıca son defa söylüyorum lemurla nasıl kaçayım lemur benim :D

bu arada ilk gelişme, arkadaşımı aradım öğle arasında, "abi ben konuştum fadimeyle ona kızdım, bu şakaların artık boku çıktı lütfen" dedim. "AMA ABİ " dedim ama yok ama yok!!
bitti finito dedim..
şimdi kızla konuşucam, bekliyorum işlerini bitirsin..

en kötü korkum ne biliyor musunuz? bana karşı birleşirlerse benim şarap çanağı bok olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

lemuria said:

Benim bir kız arkadaşım var, yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğum.. Kafa bi kız, kendisiyle evlenmeyi planlıyorum.. Ancak bir sorun var, kız arkadaşım benim çok sevdiğim 2 arkadaşımdan nefret ediyor..

ahaha aynı durum bende de var
yani bu kısmı sadece

Benden nefret etmiyor artık oleey sdfsdf

@lemur: Abi öyle bro olmaz olsun, broları sal gitsin yani ama kız da çok çocukmuş, onu da sal kendin takıl sonra mis
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...