moncici Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Deacon said: Arkadaslarin da sevgilin de birbirinden lesmis (no offence). daha ne ofans olcak pardon adama biiip demişsin resmen. yuh yani bu kadarı da fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Bireysel olarak mükemmel insanlar ama. Kızla evlenmeyi planlıyorum? sorumluluk sahibi, güzel, bu konu dışında aklı başında, meslek sahibi ve güzel yemek yapıyor.. diğer grup da tee bebelikten arkadaşlarım, sümüklerimiz birbirine karışırdı zamanında.. (not sexually) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 moncici said: Deacon said: Arkadaslarin da sevgilin de birbirinden lesmis (no offence). daha ne ofans olcak pardon adama biiip demişsin resmen. yuh yani bu kadarı da fazla aynen yani bu kadarı da olmaz. adam tavsiye istiyor sen gelmişsin herifin tüm hayatını hiçe saymışsın resmen, ona aşağılık bir pislikmiş gibi davranmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Dartanian said: Abi dayanamıyorum söylicem çevren bayaa bayaa salak ve işsiz ordusu olmalı ki bu tip işler gerçekleştiriyolar.Ha bi de senin düşceğin durumu düşünen yok. sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 E abi tamam iste cek iste resti. Cocuk gibi ozel anlamislar olaya belli ki, vur kafalarina kafalarina bu gercegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 evet, iki tarafa da "karşıyla konuştum, hatasının farkında ve bundan sonra yapmayacak. ama sen de yaparsan sıcarım şarap çanağına" demek en mantıklısı. kızı sevmesem çoktan siktiretmiştim, o yüzden hakaret etmeyin ona.. bizim eşekordusuna edebilirsiniz.. zira onlar başlattı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 abi o zaman sen de sakın kıza sıçarım şarap çanağına deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 AYIBOLUYOYENGEGEYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 arkadaşların ayı tamam erkeklik hali de, kız arkadaşın da bokunu çıkardıysa evlilik kararını gözden geçir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Lemurla evlen! Hakkaten şaka özürlüymüş arkadaşların çek herkesi ayrı ayrı bir köşeye ben sizin ağzınıza edeyim dozunda söylem çek atar yap sonra iki tarada "şaka" yap "al benide bozdunuz hayvanlar!" de sonra lemurlarla yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hiçbirinden bir hayır gelmez, lemurla kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 iki tarafada ben karısmıyorum de sonra karısma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 /senko <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kıskanıyorlar seni aralarından biri gay biri meriç biri de mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 olm bi ay sonra gelmesinler karşına "biz birbirimizden hoşlanıyoruz. anla lütfen..." diye sddfs... insan niye yengeyle bu kadar uğraşır ki? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bencede birbirlerini istiyor olabilirler. en büyük aşklar nefretle başlar hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 haha elemana vurdurtcanız şimdi çocukluk arkadaşlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ne kadar renkli bi hayatın varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ne zevkli hayatlarınız var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 fede sevişelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 moncici said: çok çılgın bi hayatınız varmış dostum ikinize birden sayfa başı FFFFUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sevişelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Tyrannus said: ne zevkli hayatlarınız var lan anneeeeeeeeeeeeeeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hahahahah arkadaşım kız arkadaşıma yavşarsa, eşeği de şakasını da ayrı ayrı gösteririm onlara :D aklıma kötü kötü şeyler sokmayın :D ayrıca son defa söylüyorum lemurla nasıl kaçayım lemur benim :D bu arada ilk gelişme, arkadaşımı aradım öğle arasında, "abi ben konuştum fadimeyle ona kızdım, bu şakaların artık boku çıktı lütfen" dedim. "AMA ABİ " dedim ama yok ama yok!! bitti finito dedim.. şimdi kızla konuşucam, bekliyorum işlerini bitirsin.. en kötü korkum ne biliyor musunuz? bana karşı birleşirlerse benim şarap çanağı bok olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 mulgear6 said: lemuria said: Benim bir kız arkadaşım var, yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğum.. Kafa bi kız, kendisiyle evlenmeyi planlıyorum.. Ancak bir sorun var, kız arkadaşım benim çok sevdiğim 2 arkadaşımdan nefret ediyor.. ahaha aynı durum bende de var yani bu kısmı sadece Benden nefret etmiyor artık oleey sdfsdf @lemur: Abi öyle bro olmaz olsun, broları sal gitsin yani ama kız da çok çocukmuş, onu da sal kendin takıl sonra mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar