Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sİzce çok mu saçmalıyorum??:(


Echoes_From_Hell

Öne çıkan mesajlar

herkesin belki binlerce hayali vardır. benim de var tabii. ama her zaman bitanesi ağır basıyor. herzaman bu dünyadan başka bir dünyada olmak istedim. doğru dürüst bi amacım olsun istedim. uğurunda savacağım gerçekler istedim. bunları bulacağım en yakın yerde fantastik dünya gibi geliyor. her gece yattığımda sabah tavernadaki ucuz odamda uyanmak için yalvarıyorum birilerine. kime olduğunu da tam bilmiyorum ya. zırhımı giymek. yastığımın altnda sakladığım hançeri belime takmak. paladine dua etmek istiyorum. kyrnn de uyanmak. dizime kadar battığım çamurlu patikada solaceye ilerlemek. tikanın patates kızartmalarını düşlemek. ordaki yağmurla ıslanmak istiyorum. ya çok kafam karışık. kendimi bu dünyaya ait görmüyorum. bu dünyanın gerçeklerine. hedeflerine. başkalarının koyduğu hedeflere koşmaktan bıktım diyebiliriz. bazen bu dünyada mutlu olma şansımın öldükten sonra oraya gitmekten daha az olduğunu bile düşünüyorum. ve bir ipucu, küçücük bir ipucu olsa...[signature][hline]I have no options left again.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kendine gel dikkat edersen bu dünyada yapamayacağın hiç bir şeyi istemiyorsun eger bu dünyada yapabileceksen neden kendini başka bir yere ait gibi görüyorsun
Evet dediği gibi kafan çok karışık ama bu dünyada üstte saydıkların kadar güzel şeylerde var sadece aramaı bil[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Echoes_From_Hell, 22 Ağustos 2004 23:20 tarihinde demiş ki:
ya biliyorum oldukça karamsar ama ne yapayım herşey o kadar saçma geliyorki. össymiş de meslekmişde v.s. bunlar beni tatmin etmiyor. yani bu dünyanın hedefleri, zorunlulukları??

farkındaysan yukarı kendini geliştirmekten bahsediyorsun neden frp uğrunda savaşacak bir şey ararken hgerçek hayatta kendi geleceğin uğruna belki silahla değilde kalem ve kağıtla yapacağın bir savaş hazırlanıyordun frp dünyası bu dünyadan pek farklı değil ama artık dragonlarla değil öğretmenlerle veya sınavlarla dövüşüyorsun mantık aynı ama araçlar farklı[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Echoes_From_Hell, 22 Ağustos 2004 23:22 tarihinde demiş ki:
tabii yapacak çok güzel şeylerde var ama bazen insanlarda beni tiksindiriyor. hem çok da kolay değil aradıklarım. bu dünya için çok rafine denilebilir aradıklarım için??

Sen en azndan tiksiniyorsun ben pek çoğundan nefret ediyorum ama bu yaşamımla ilgili hiç bir şeyi değiştirmiyor[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya cidden beni iyi anlıyosun. çok iyi olur aslında. bişeyler içmek aslında. bikeresinde halüsonejen bile almayı düşündüm. belki kyrnni görürüm diye. neyse. bu arda breaking the habits-linkin park duygularımı çok iyi anlatıyor(sözleri falan çok güzel bence). söyleyeyim dedim:)[signature][hline]I have no options left again.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu dünyada doğruluğuna kesin emin olabileceğin, uğruna savaştığında doğruyu yaptığına kesin olarak güvenebileceğin hiç bir şey yok. insanların düştüğü en büyük tuzaktır bu, bir doğruya bir inanca sırtını dayayıp rahat olmak. konformizm de denir. tamamiyle gerçek, %100 doğru gözüken şey bile, her an sorgulanmalıdır. hem eğer birilerine dua etmek istiyorsan hali hazırda bir din var? ne karıştırıyorsun paladin falan.

şu andaki yaşamda artık insanların hançerleri yastığının altında değil dillerinde saklı. bazen topluluk içerisinde kendimi psikolojik savaş içerisinde bile hissettiğim oluyor. ha hançer bile çok daha mertçe ama şu an en azından ayak üstü geberme ihtimalin yok.

çamurlarda bataçıka yürümeyi hala başarabilirsin, git hemen bi dağcılık klubune üye ol. hatta grubu gezdirirkene, patikayı kaybettiğini farkettiğin andaki adrenalin salgın en az bu fantazi dünyasında kaybolan bir adam kadar vardır. ya da istersen toplu taşıma araçlarıyla istanbul'un bir ucundan diğerine gitmeyi dene bazen gayet zor olabiliyor.

aslında hayatında başkalarının koyduğu kurallar ve amaçlara uyup uymamak senin elinde. tabii kendi kararlarının sonuçlarının sorumluluğu da senin üzerinde olmak kaydıyla.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biz buna yanlış diyarda veya çağda doğmak istiyoruz kanında dolaşan kan seni bu dünyadan veya çağdan itebilir bende çok hissetmiştim bu duyguları ama hissetmenin hiç bir anlamı yok, dünyaya yeterince bakıp kendini mutlu edecek şeyleri bulman lazım, yaşayan herkes bir şey için acı çeker senin acında bu olsun ama öğretici bir acı olsun bu. Acıdan yola çıkarak tam tersini mutluluğu bulmalısın ama sen mutluluğunu acının içinden çıkarmaya çalışıyorsun bu yanlış. Sadece acına yoğunlaşma etrafında onu dengeleceyecek şeylere yoğunlaş. Başka bir diyardada o çağa ayak uydurup yaşayabilmek için hoşuna gitmeyen bir çok şeyi yapmak zorunda kalırsın aynen bu dünyadaki öss veya meslek bulmak gibi, bu koşulları yerine getirirken mutlu olmak zorunda değilsin ama mutluluğunu aramaya çıkmak için bu koşulları yerine getirmelisin....Az mı düşündüm zamanında bu konu hakkında ah ah acını anlıyorum...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Ağustos 2004 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ah ah bilmezmiyim zaten eğer bunu sorun olarak görüyorsan büyük bir adım bu ama kessinlikle başka insanların sözlerinin seni hiç teselli etmediğini hiç bir anlam ifade etmediğini bilirim klişe bir söz ama çözümü ancak kendin bulursan bu seni teselli eder ve buna inanırsın başka insanların çözümlerini dinlemek senin kafanı daha çok karıştırmak ve seni daha çok üzmekten başka birşeye yaramaz yanılıyor muyum?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ama şunu bilki senin bu dünyada yaşama zorunluluğun yanında başka dünyalarda yaşama isteğin, insanlardan bambaşka hayallerin olması bunların çocukça olduğu anlamına gelmez, bu herhnagi bir insanın ilerde zengin bir iş adamı olma hayali kadar saygı duyulması gereken ve normal bir istektir. sadece bunu hayal ve bu dünyadan çok uzak olması insanlara çocukça görünmesine sebep olur onları dinleme. Burda hatalı olan nokta böyle bir dünya ve çağda sadece bu hayallerinin peşinden koşarak yaşayamayacağındır, hayallerini herzaman bütün gurur ve soyluluğunla sakla aklın ve kalbinde ama çağının gerektirdiklerini yap bu soylu acıyı çekerken; böyle bir acı çekmek hiç kolay değildir.

edit: yani saçmalamıyorsun ama yanlış yapıyorsun

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 23 Ağustos 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle isteyipde yazamadıklarımı, söcüklere dökemediklerimi yazmışsın. gerçekten beni çok iyi anlatıyorlar. taşekkür ederim ama sen de beni anlıyorsun(umarım).vazgeçmek kolay değil. umud etmek her ne kadar yanlış olsada tatmin edici ve kolay. bir kaçış.?[signature][hline]I have no options left again.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vazgeçmek gerçekten hiç kolay değil evet ama vazgeçmemeninde seni bir yere götürmeyeceğini düşünüyorsundur. Bazen sırf insana bu sadakati sayesinde bir gün böyle bir dünyaya gitmeye hak kazanacakmış gibi gelir. Fikrim bence öyle bir şey olmayacak. Bence damarlarında dolaşan daha önceki çağlardan belki orta çağ belki antik çağ kan seni frp'ye yakınlaştırıyor. Bu bir kaçış değil sen sadece kendini yakın hissettiğin birşeye ilgi duyuyorsun normal, arabalara duyulan ve spora duyulan ilgiden farksız. sadece insanların frp gibi şeyleri çocukça bulması küçümsemesi seni böyle boğucu ve karamsar düşüncelere itiyor bir hata yaptığını düşündürtürüyor, halbuki bir futbol fanatiği oturupta kendini böyle sorgulamaz hayat gerçekleri hakkında çünkü futbol toplumda yer görmüş birşeydir frp aksine. Ama açıkçası bu tür düşünceler hayatı sorgulaman senin olgunlaşmanı sağlar, işte frpdeki giz budur çünkü potansiyeli olan insaları çok iyi olgunlaştırır ve onalar iyi bir ahlak kazandırır, masaüstünde necromencer oynayıpta milleti kesip dirilten birine bile. Her zaman kullandığın ''orda'' kelimesine dikkat et, bırak orda olması gereken şeyler orda burda olması gereken şeyler burda olsun. Arasına kesin çizgiler koy ve her iki dünyayı hakkını vererek yaşa ama bu dünyadan sakın vaz geçme sana verilen bu kutsal hediyeye ihanet etme[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Önce kyrnn diye bi yerin olmadığını kabullen ve onu sadece senin gibi bu dünyayı sevmeyenlerin yarattığını hatırla. Sonra da hayatın güzel olduğunu ve bu dünyadaki zamanının kısıtlı olduğunu düşün. Sonra da içmeye git. :)))[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control
It's not a problem you can stop It's rock n' roll

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
össymiş de meslekmişde v.s. bunlar beni tatmin etmiyor. yani bu dünyanın hedefleri, zorunlulukları??


işte burda hak veriyorum artık herkes hayatını otomatiğe almış okula git,universiteye git,meslek edin,para kazan,evlen,çocuk yap,geber. artık hayattaki bazı şeyler insanlara görev gibi geliyor bunu yapmazsam düzeni bozmuş olurum mutsuz olurum diye düşünüyolar.ama ben soruyorum kendime bunlar beni mutlu edecek mi ? 80 yaşıma geldiğimde ne güzel bir hayat dopdolu bir hayat sürmüşüm diyebilecek miyim bu düzeni yaşarsam? hiç sanmıyorum..[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
i've seen it all - there is no more to see!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok sıkıldım ama
hem bu düzene ne kadar karşı koyabilirim bilmiyorum
sonuçda bu güçlü bir akıntı ve akıntıya karşı yüzerken yorulmaktan korkuyorum
hiç ilerleyemekden veya akıntıya kapılmakdan
ama belki birgün akıntıdan güçlü olabilirsem ilerlerim
ama yine umut
yine hayaller
yine ahmaklık[signature][hline]I have no options left again.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...