SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 onu da geçtim içilecekse 50 lik içilir kutu da olsa.
cemss Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 nomsaR said: ben de az evvel kestane şekeri yedim. hem normal, hem üzeri çikolata kaplı olanından. oha ne kadar şanslısın lan!!!
cemss Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ama dur bakalım aptal cem senin önünde ne olduklarını biliyorlarmı? http://www.baharattadinda.com/wp-content/uploads/2009/09/mozaik_pasta2.jpg
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 oha cemms annemi özlettin hocam bana.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 liberal said: TR de ne kadar blackwoods? ayrıca honey berry almamışsın cogayıp. abi kordonda seyyardan aldım. ballısı yoktu. adama sordum, "yoh abe yhaa bitirdiler vallaha" dedi. mecbur kaldım bunu almaya. birayı da tansas'tan 6 tane 33luk kutu aldım cunku yalnız yasıyorum abi. evde tek basıma icip icip cakır keyif olacak halim yok. birayı sevidigimden oyle arada iki yudum icerim biter diyerekten aldım. tuzlu mısır ve fıstık da var ama acmadım onları henuz. herneyse kucukparktan geliyorum. yaz geldi yine avratlar cıbıl cıbıl dolaşiy.
Öne çıkan mesajlar