BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bizim bahçede de çam ağaçları vardı teyzenin biri gelir okuldan sorna onları toplayıp pazarda satardı.. kafadan 3 kilo fıstık çıkardı ama.. nereden baksan 60-70 senelik çam onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ahh ahh okul zamanları,ben çok özlüyorum arada kıskanıp boş bulduğum sıraya yanlarına oturuveriyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 yoo o da nerden çıktı=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hababam sinifini hepimiz izledik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 BabacumMostors said: mesela ben hoca olmayı başarırsam çocuklara kartından nash teoremi, maslov piramidi, keynesyen maliye modeli olmaları isteyeceğim http://www.overthinkingit.com/wp-content/uploads/2008/09/diminishing-marrrrginal-utility.jpg bu sakalari anliyabilip gulen adamlar bi zahmet balkondan atlasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 fede said: BARİZ KAPTAAAAAAAAAN Nedense buna güldüm. Bariz başgaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar