pnoise Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 yeni gshock saat aldım böyle bir ayar kısmı var buraya ne verisi girmem gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 http://lmgtfy.com/?q=lunitidal+interval Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 onları anlamadım zaten o yüzden geldim matematik bir hesap yapmak gerekiyor sanırsam belki coğrafyaya kafası basanlar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 medcezirle ilgili bi meselen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 İngilizce HWI olarak da biliniyor.Türkçe bire bir tanımı yok ama şöyle bir şey: ay bir meridyenden geçerken ki zaman ile o meridyendeki ilk suların yükselmesi(med cezir)arasında geçen süredir lunitidal interval. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 cetin abi denizcilikle ilgilisin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 peki bu neye göre hesaplıyor. zaman girmemi istiyor benden saat dakika :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 http://lmgtfy.com/?q=g+shock+lunitidal+interval Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Çok teknik çeviri yapıyorum aquila kardeşim,ondan biliyorum.Yoksa ilgim yok denizcilikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar