sysuey Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Merhaba arkdaşlar geçen hafta soldat serverımız açmıştık ama serverın bulunduğu maklinada ben bodrumun yerel gazetesini yaopıodum ve alet dayanamdı ve hdd si yandı .:D benim için çok üzücü ama ne yapalım... Serverımızı bu akşam 20:30 açıcam ve clientimizide yaptım hiç sozrluk çekmeyeceksiniz sadece inen zip dosyasını soldat klasörünün içine extrach edin size dosyalar değişecek diyecektir evet (yes) diyin ve sonra soldat.exe yi çalıştırın , join game gelin ve server ip yazan kısımdaki oka tıklayın ve aşağıda bizim ip miz çıkacaktır 62.244..... gidiyor ona tıklayın ve oyuna girin... Sip li dosyanın içinde mutlaka okuyun adlı dosyayı okuyun önerilir... İstedikleriniz oluyor..... Botlar kesinlikle yoktur belki eylence için arada bir tane koyabiliriz (serverın durumuna göre) Respawn time 1 e alınmıştır ... Ayrıca şu an üzerinde çalıştığım database sistemini gerçöekleştirebilirsem soldat ta bir ilke imza atacağız herkesin kendine özel kullanıca adı şifresi olabilir .... Einshoven System Admin İyi Oyunlar -- -- - - -- - - 20.30 da bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sysuey Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Clientimiz hazır durumdadır yukarıda açkılması yapılmıştır.... İndirmek için http://www.geocities.com/csdostu/soldatclient.zip İyi oyunlar zipli dosyanın içindeki açıklamayı okyuyuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mufduu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 mutlaka okuyun dosyasını açamadım ve server a da baglanamadım ip yi yazarsan belki baglanabilirirm tşkr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 umraim fazla player olur. basarilar[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: sysuey, 21 Ağustos 2004 20:55 tarihinde demiş ki: Clientimiz hazır durumdadır yukarıda açkılması yapılmıştır.... İndirmek için http://www.geocities.com/csdostu/soldatclient.zip İyi oyunlar zipli dosyanın içindeki açıklamayı okyuyuz... Site açılmıyo?!?!?!?!?![signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm? Ben senin için yaşamayı göze almışım... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar