Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dayı dizisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet biraz önce izledim. Herkesin kendinden birşeyler bulabileceği bir dizi yaratmaya çalışmışlar. Çok fazla espri yapmaya çalışmışlar. Ama bazıları kötü olsada diziyi pek bozmamış. Hatta bazılarında yarılmama bile sebebiyet verdi..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Radyo Anadolurock
Mesaj tarihi:
ben geçen gün reklamını gördüm güzel gözüküodu ama saçma 2 dk bile dayanamadım ve lost highway izledim(:[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
abi yeter ya arama yapın birazcık ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
Çüşş ne araması yuh o kadarda değil. Her açacağım topic'i aratamam ben.. İlk defa bugün gösterime girdi ve baktım ilk sayfadaki topicler arasında yok açılmamış açayım dedim.. Yuh be mantık çalışsın..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Radyo Anadolurock
Mesaj tarihi:
nedanko eh yazma o zaman forumlara kurallara katlanamıcaksan ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
Dün izledim 1.bölüm dedi. tekrarımı bilemem.Ama gerçekten güsel sewdim.ba$rolde Çiçek Taksi adlı dizinin çaycısı Abuzer war :)[signature][hline]http://www.webalemi.tk
Bilgini mezara götürme PAYLAŞ
  • Yeni Oluştur...