SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 11 kişinin öldüğü 163 kişinin de yaralandığı bombalı saldırıyla ilgili birer dakikalık video bantlarda, intihar eylemcisi beyaz bir kamyonetle elçiliğe yaklaşıyor vede bombayı patlatırken cekilmiş görüntüleri emniyet kameralarından bütün dünyaya yayınlandı. El Kaide;ye bağlı İslam Cemaati adlı örgütünün üstlendiği bu saldırı görüntüleri, akıllara 2003 Kasımında İstanbulu kana bulayan El Kaide bağlantılı saldırıları akla getirdi. Cakarta polisi, Avusturalya elçiliğinde patlatılan bombaların, tarım ilacı ve gübreyle hazırlandığını açıkladı. İstanbuldaki patlayıcıların ana maddesi de amonyum nitrattı. Patlayıcıların cinsi ve kullanılan kamyonetler küresel terörün imzası gibiydi. ( Alıntıdır: Hürriyetim.com ) Su ana kadar terörden etkilenmiş yakınlarını kaybetmiş herkezin başı sağolsun Allah bizi terörden korusun.Bizim de ülkemizin senelerdir başında bir bela olan hala da olmaya devam eden terörü kınıyorum.. Sevgiler.[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! [Bu mesaj SeLDoM tarafından 12 Eylül 2004 11:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 herkezin başı terror le dertteki[signature][hline]hö?
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Malesef öle Erutan malesef..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 teror sanırım hıc bı zman yok olmıcak bır sey[signature][hline]Nesen Lelasın Nede Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yordun Kederlı Aksam İcmısız Hepsı Buu...
Öne çıkan mesajlar