Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tayfaya Selam ! Yola Devam !

K_arslan

Öne çıkan mesajlar

Sensei güzel özetlemiş.

Gerçekten sanki böyle yıllarca profesyonel işler yapılmış yada elde böyle emsal alıncak büssürü örnek varmış gibi büssürü işgüzar çıktı.Öyle sayfa sayfa at koşturdular ama ne yazikki bunları diyenler şuan oyunu bile oynamıyor.Böyle gereksiz bir kitlenin baskının altında kaldı ekip.Yanlışlar yokmuydu vardı,çok büyük yapıldı organizasyon.Daha az oyuncu olcaktı,hatta div a dan sonra belki 2 tane daha division olcaktı okadar.Sadece soulhex ozaman o campaing oynayan kitleyi sc2 oyuncusu sandı.Oysaki hepsi campaingi biraz oynadıktan sonra ladderde toplasan 8 10 maç atmış adamdı.Haliylede adamlar bıraktı oyunu wow a falan geçti ortada oyuncu kalmadı.Sistemde sıkıntı vardı 2 haftada 1 maç atmak mantıklı değildi.Dediğim gibi bilgisi olmak yerine herkesin fikri olunca işler karıştı.

Birde uslup sıkıntısı çekti camia,böyle herkes de bi siz bok bilmiyorsunuz tripleri,sürekli off lamerce işler gibi söylemler haliylede gerdi.Benim bildiğim gerçekten okadar deli gibi reklam dönmesine rağmen sponsorlardan daha 1 kuruş para almamışlardı.Yani ortada verilmiş bir paranın karşılığı yoktu.Ne yazikki sanki para karşılığı prof yapıyormuş gibi muamele yapıldı adamlara.Para karşılı olan işler yerden yere vurulabilmeli,çünkü bir kazanç var ve o kazancın hakkı verilmeli.Ben bile şuan içinde bulunduğum takımı eleştiriyorum kazanç varsa karşılığıda olmalı diye.

Hatta stream işine bile öyle aptal adamlar konuştuki burda aklınız durur.Streamde ne var canım basit iş bunlar çok kötü diyenler falan.Böyle gerizekalılara prim verildiği,erken ayıklayamadığımız için zaten şuan türkçe stream sıkıntısı var.Tamamıyla iyi niyet işi stream,kimse pc başında 6 7 saat durup millete oyunu anlatacak maça analtacak halde değil.

Böyle uzun yazı yazmaya bayılmıyorum ama ne yazıkki, ülkemizde herkes ben biliyorum dediği için yürümüyor bişiler.Birazda bilmiyorum abi deseler ozaman çok güzel noktada olucaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Boksörumuz ılk rauntta belkı sendeledi kenar zili ile birlikde ( yani şimdiki zaman )
kendine gele bilir bir diger raunta cok daha iyi işler çikara bilir..
ayni kafayla giderse 1. rauntun aynisi olucak kesin..
yada kafayi degisdirerek
rakıbınin eksiklerine odaklanarak ,dogru hamleyi dogru zamanda yaparak Zaferle çikacak..
Bu güne öyle yada böle bir şekilde gelinmiş artik bu noktada ileriye bakip daha genis bir vizyonla hareket etmemiz gerekir.
Projelerimizi Hayata geçirirken Eskiden ders alarak hamlelerimizi belirleriz ve Basari oranimiz yüksek olur.
TSL ligini çalişir hale getirecegiz.Bunun için gerekli çalişmalara başladik.
Dahada ileri götürmek gerekir ise
Clan Liginide oluştura bilirmiyiz Arastiriyoruz.
Biz bunlari neden yapiyoruz ? Bu güne kadar Bu takimla ugrasan emek harcayanlar Ne için çabaladi ? Çikarlarimi var di ?
Çatlak ses olucakdir önemli olan sizin onlara gösterdiginiz itibardir
yapici elestirilere her zaman açigiz
yıkıcı elestirilerede hiç kulak asmıyoruz...
birşeyleri basarmak içi burdayız bAsarirmiyiz zaman gösdericekdir.
Bu arada tüm projeleri hayata geçirmek icin iyibir ekip olusturma durumundayız ekibin parcasi ola bilecek tüm arkadaslarla irtibat halındeyız eger sizde milli takim ekibinde yer bulacaginiza yardim ede bileceginize inaniyorsaniz mesaj atin degerlendirelim.
Sosyal ağlarda paylaş

bende bir iki sey yazmak isterim. bu çekememezlik olayına. bir şerefsiz durmadan facede bizim hayran sayfsını illegal diye şikayet etti durdu kapatmasını sagladı ama actırdım. daha sonradan bu şerefsiz benim arkamdan atıp tuttu burşatın organizasyonlarına niye katılıyorsun burşatın formuna niye yazıyorsun bursatın face sayfasına nıye yorum yapıyorsun begeniyorsun diye. boyle karaktersiz heriflerle bu işler olmaz kimsenin arkasından konusmayacaksın milleti yönlendirmeyeceksin. bu yönlendirmelerle benimle mesafesını acan arkadaslarda oldu saglık olsun.

bende elimden geldiğince bu camiaya destek olmaya calısıyorum. en son yaptıgım sponsorluk olayında ise firmadan sadece ödül aldık ama adamlar desteğin olmadıgını görünce geri çekildiler.

bu kadar emek harcadıktan sonra milletin arkadan iş çevirmesi bir karı gibi arkadan seni haksız yere kötülemesi ne kadar cahilce bir şey ki buna uyanlarda bir o kadar cahil. herne olursa olsun ben sc yi türkiyeye tanıtmaya devam edicem ama tek basıma ama bir iki arkadaşla daha. istediğim tek sey ki bunu okuyacaklarına biliyorum insanların arkasındanyalan dolanla iş çevirmemeleri.

bu konu içimde uhdeydi yazıyım dedim. sinirlenmemden ötürü argoya kaçmışsa konusmam özür dilerim
Sosyal ağlarda paylaş

Belki de herkesten uzun bir süre TSL ekibinin içinde olan biri olarak şunları söylemeyi kendime borç bilirim.

Her şeyden önce eğer bir takım oyuncuları toplayıp bir takım organizasyonlar yapmak istiyorsak kendi aramızdaki tabiri caiz ise "ÇOCUKÇA" arkadan konuşmak, birbirine ispiyon etmek gibi mahalle çocuklarının bile artık yapmadığı şeylerden kurtulmak lazım.Kendilerini hayatları boyunca organizasyon ve turnuva yapıyormuş gibi gösterip büyüklerinin arkasından dedikodu yapıp ileri geri konuşup ardından sırra kadem basmamayı öğrenmek lazım.Ekibe alınan kişi veya kişilerin üzerlerine birden fazla görev yıkarak ondan sonra "Vay efendim sen daha şunu yapamadın da neden o zaman kalktın kendini şu ilan ettin ?" gibi sözler sarfettikten sonra aradan sıyrılmamayı bilmek lazım.Ne zaman gelir de bunları kendi beynimizde yapmamayı yer edinirsek işte o zaman ileride bizim de bir GSL tadında bir orgranizasyonumuz olur.

Bu konuda belki de içi en dolu kişi benimdir.Her buluşmada bunu anlatmışımdır.Anzelot olsun Sensei olsun Pentagram olsun bu tür organizasyonlara kendi zamanlarından ayırıp birşeyler katıp daha ileri götürmek isteyenlere de her zaman anlatacağımdır ki herkes en azından kimin ne olduğunu bilsin.

Gelelim sponsorlara.TSL'deki gibi sadece arkamızda x markası y markası var demek için çeşitli firmalara sponsorluk götürülüp hiçbir karşılık beklenmeden saatler süren yayınlarda türk dizilerinin aralarına konurmuş gibi reklamlar koyup ondan sonra bunlardan hiçbir şey istememek tamamen bir saçmalıktır.En azından işin neredeyse bel kemiği olan stream için bir bilgisayar istenilebilirdi.Her neyse.

Sonuç olarak bir takım işleri yapmak ve gerçekleştirmek istiyorsak şu klasik her yerde olan "Türk" zihniyetimizden kurtulup ondan sonra kolları sıvamaya başlamamız gerekir..
Sosyal ağlarda paylaş

LM said:

ya 70 milyon ülkede 3-4 kişinin oynadıgı bi oyuna neden firmalar sponsor olsun, neden destek versin? nedirbu polyanacılık BW ile sc2 yi karıştırmasın kimse lütfen yoksa boşuna yorulur kendini hırpalar.

bundan 10 sene sonra oyun oynayan da sponsor olan da cilgin paralar kazanacak, simdilerde bu isi sektor haline getirmeye calisan sponsorlar gelecek icin yatirim yapmis olacaklar bence..
param olsa tum blizzard oyunlari icin sponsor olurdum.. meh meh..
Sosyal ağlarda paylaş

Bir çok arkadasimin incindigini üzülerek görüyorum ..Malesef hayattin gülen yüzü oldugu gibi alçakca bir yanida ola biliyor..
tüm arkadaslar için söylüyorum
Eger birşeyler ortaya koyacak isek oyunu kurallarina göre oynamaliyiz.
Bu kalkişdigimiz işlerde hiç birimizin çıkari söz konusu bile degil belkide yeri geldiginde cebimizden kaynak bile ayirmamiz gerekecek ama suna inaniyorum
Basara biliriz...arkadan karı gibi konusanlara ıkıyuzlu olanlara kaypaklara ragmen basara biliriz.
sistemli çalişiyoruz.ekip olusduruyoruz.Projelerimizi ortaya koyuyor gerekli ustadlarla degerlendirmelerimizi yapiyor iş yükünü dogru kişilere veriyor VE TAKİPÇİSİ OLUYORUZ...
işin henüz başindayiz En önemlisi bizim için devamlilik...
İncinen bişekilde destek vermeyi düsünen kenarda kalan arkadaslar sizlere lafim Gelin konuşalim yarim kalmiş işlerinizi bitirelim , devamligini saglayacak ortamı yapalim geliştirelim...her kesle bu konuda görusmeye sizleri dinlemeye açigim saygılar..
Sosyal ağlarda paylaş

-Sc tayfası olarak Bir avuc kisimiyiz yoksa daha buyuk bir kitlemiyiz ?
yapacagimiz< işlerde aldigimiz tepkiler sanirim Bu sorunun cevabını net görmemizi saglayacakdir...
3 kısı bile olsak harcadigim emekler bana koymaz severek yapiyorum.İnsallah her seyine deger.
Kitlelerin bu oyuna ilgisini bizim ugraslarimiz eger + yönde etkileyecekse ne mutlu bize..
yoksa bu tur ugraslara girmemizi bosa vakit kaybi olrak mi degerlendiriyor bir kısmınız?
Bırakınız< ltf bizler boyumuzun ölçüsünü alalim ama sizlerde olmasi için genede destek çikiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...