K_arslan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 harris i oyun oynarken görmeyenler gercekden çok sanssiz sayıla bilirler Onu oyun oynarken seyretmek ölmeden önce görmeniz gereken seylerin basinda gelmelidir. Hayatta bu kadar rahat bir oyun oynayan prokamber görmedim ben :D yüz ifadeleri okadar yumusakki karsisinda sanirsiniz bir kızla gayet net de chat yapiyor :) hayatta En tirsdigim sey bir turnuvada onunla eslesmek olur :D bu arada arkadaslar harrisden bir randevu koparta bilirsem çok önemli bir organizasyona önculuk edicem Harrisle bulusma geceleri düzenleyecegiz ...zaman ve tarihi ileri günlerde verecegiz ... IloveHarris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Hoşgeldin karslan. Bütün söylediklerine katılıyorum harris hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Oyman ,swarmlasma pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hos bulduk eren hos görduk .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 harristhegosu said: Oyman ,swarmlasma pls. allah korusun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 konun yaş ortalamasını düşürmek için 3. mesajımı atmalıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 swarmlasma derken nedemek isdiyorsunuz :D 1-2 mesaj daha at yusuf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kısaca lamerleşme moruk işine bak demek istiyorlar :):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kılıç arslanlar ve adamları siz ve de ben? ggogog? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 huun kapışında +30 kavgası izleyelim:)-D:)oB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 saygılar. bu arada harris hala sc bw oynuyor sc2 de 1-2 kere ezdim artık oynayamior onu. sc bw benim oyunummuş 2. si cok zor fln filan dedi. hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 SnailBey said: saygılar. bu arada harris hala sc bw oynuyor sc2 de 1-2 kere ezdim artık oynayamior onu. sc bw benim oyunummuş 2. si cok zor fln filan dedi. hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun. snail ben bırakmadım oyunu sadece nick degsiti, hani memphis yok artık ortam bana kaldı falan die sandıysan uyarıym sonra depresyona girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 haci senin ırk yanlış Z yada P oyna T ye oyun vermiorum ben sc bw nin betadan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Snail daha 1vs1 atmadigimizdan dolayi kolpaya acik bi konu bulmusun . 2 vs2 de her oyun gotunu ben kurtariyom bide olee arkamdan konusma . Su memphis e soleyin baskasini taklit etsin bana gore karizmasi eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 tüm arkadaslara kollari siviyoruz iyibir ekip hazirlayacagiz şu aşamada herşeyi önce analiz ediyoruz bir çok degerli arkadaslarla görüsmemiz fikir aliş verişi içersindeyiz bize yardimlarini esirgemeyen arkadaşlara şimdiden çok tesekkür ederiz. İçimizde web site düzenlemek v.b Grafik mevzunda bize destek vere bilecek arkadas veya arkadaslar varsa görusmek isderiz saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 K_arslan said: tüm arkadaslara kollari siviyoruz iyibir ekip hazirlayacagiz şu aşamada herşeyi önce analiz ediyoruz bir çok degerli arkadaslarla görüsmemiz fikir aliş verişi içersindeyiz bize yardimlarini esirgemeyen arkadaşlara şimdiden çok tesekkür ederiz. İçimizde web site düzenlemek v.b Grafik mevzunda bize destek vere bilecek arkadas veya arkadaslar varsa görusmek isderiz saygılar Geldiğin gibi atıldın birşeylere, hayırlısı bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Web sitesi düzenleme değil belki ama özelllikle .Net/csharp ortamında kodlama ve/veya sistemlerle ilgili ihtiyacınız olursa yardımcı olmaya çalışırım Kaan, saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 merhabalar, yazılım mühendisi olaraktan yardıma ihtiyacınız veya bilgiye ihtiyacınız oldugu anda iletisime gecebiliriz. web meb genel olarak farketmez, grafik icinde yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 RaidenXelRu said: merhabalar, yazılım mühendisi olaraktan yardıma ihtiyacınız veya bilgiye ihtiyacınız oldugu anda iletisime gecebiliriz. web meb genel olarak farketmez, grafik icinde yardımcı olabilirim bana yardım edebilrsin php/mysql/smarty varsa güzel kodun paylas bende sana terran'ın butun inceliklerini anlatıym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 -bende bukadar hizli bir giriş yapicagimi ummuyordum sartlar böle gerektirdi. Şunuda belirtmek isderim çok ümitliyim eskiye göre çok daha iyi imkanlara sahib bir durumdayiz..Bunlari harekete geçirmek için sistemli hep birlikde dayanişma içinde çalişirsak çok başarili oluruz. özledigimiz basarili mili takim seviyesine de çikariz. -Mesajıma duyarlı arkadaslar sizinle en kısa zamanda görüselim mutlak sürette bilgilerinize ihtiyac duyulacakdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 tsl ligini açan ve o konuda emek harcamis arkadaslarda buralardami acaba .. onlarlada istihare etmek güzel olurdu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 K_arslan said: tsl ligini açan ve o konuda emek harcamis arkadaslarda buralardami acaba .. onlarlada istihare etmek güzel olurdu ... hiç kimsenin öğrenemediği sürpriz ödülleri benim için öğren konuşursan onlarla :):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 süprizmiş isde herkes ögrenseydi tadi çikmazdi heralde :D :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Tekrar selam Kaan, Sana TSL konusunu kısaca özetleyeyim. TSL için baya bir emek harcadık ama olmadı. Ben katıldığımda Soulhex grubu toparlamaya çalışıyordu. Desu, inYourMind , Penta, Alferic destek veriyordu falan. Sponsorluk için business style prezentasyonlar, yazılar falan hazırladım. Sonrada belki duymuşundur streamler falan yaptık arkadaşlarla, jenerikli bilmemneli ki arkadaşlar sağolsun :) Özellikle Milli takım arkadaşlarımızın çok güzel maçlarını yayınladık. Ama sonra community kendi içinde anlamsız bir bölünme ve çekememezlik yaşadı. Düşünkü daha SC2 yeni çıkmış, dünyada biz Türk oyunculara Türkçe stream yapıyoruz, ne güzel bir şey. Ama nasıl anlamsız tepkiler geldi görmen lazımdı. Neyse; biz bırak Türkiyeyi belki dünya seviyesinde bir oganizasyona girişmeye çalışırken (Ciddi sponsor destekli, finalleri offline kabinli, Jeneriklerle desteklenmiş Streamler, Bla bla. Şu ankiler farklımı bundan?) zaten kendini dev aynasında gören bir avuç SC topluluğunun da, kendi içinde bölündüğünü görünce, ortada ne bunu yapacak enerji kaldı, nede lig başlaması gecikince ortada oyuncu kaldı. Sonuç itibari ile destek olmayınca bizde beceremedik. Olabildiğince kısa şekilde özetlemeye çalıştım. Diğer arkadaşlarla da görüşüp fikirlerini alabilirsin. Ben SC topluluğundan kim ne yaparsa yapsın arkasındayım arkadaş. Zaten bir avuç insanız(Tur-1'in 50 kişiyi geçtiğini göremediğinde anlarsın), kim ne başarırsa arkasındayım, gerek bireysel gerek grup olarak ister oyuncu ister organizasyon. Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 off bu topice sazıcam en kısa zamanda suan isim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar