Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tayfaya Selam ! Yola Devam !

K_arslan

Öne çıkan mesajlar

harris i oyun oynarken görmeyenler gercekden çok sanssiz sayıla bilirler
Onu oyun oynarken seyretmek ölmeden önce görmeniz gereken seylerin basinda gelmelidir.
Hayatta bu kadar rahat bir oyun oynayan prokamber görmedim ben :D
yüz ifadeleri okadar yumusakki karsisinda sanirsiniz bir kızla gayet net de chat yapiyor :)
hayatta En tirsdigim sey bir turnuvada onunla eslesmek olur :D
bu arada arkadaslar harrisden bir randevu koparta bilirsem çok önemli bir organizasyona önculuk edicem
Harrisle bulusma geceleri düzenleyecegiz ...zaman ve tarihi ileri günlerde verecegiz ...
IloveHarris
Sosyal ağlarda paylaş

SnailBey said:

saygılar.
bu arada harris hala sc bw oynuyor sc2 de 1-2 kere ezdim artık oynayamior onu. sc bw benim oyunummuş 2. si cok zor fln filan dedi. hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun.

snail ben bırakmadım oyunu sadece nick degsiti, hani memphis yok artık ortam bana kaldı falan die sandıysan uyarıym sonra depresyona girme
Sosyal ağlarda paylaş

tüm arkadaslara
kollari siviyoruz iyibir ekip hazirlayacagiz şu aşamada herşeyi önce analiz ediyoruz
bir çok degerli arkadaslarla görüsmemiz fikir aliş verişi içersindeyiz
bize yardimlarini esirgemeyen arkadaşlara şimdiden çok tesekkür ederiz.
İçimizde web site düzenlemek v.b Grafik mevzunda bize destek vere bilecek arkadas veya arkadaslar varsa görusmek isderiz
saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

K_arslan said:

tüm arkadaslara
kollari siviyoruz iyibir ekip hazirlayacagiz şu aşamada herşeyi önce analiz ediyoruz
bir çok degerli arkadaslarla görüsmemiz fikir aliş verişi içersindeyiz
bize yardimlarini esirgemeyen arkadaşlara şimdiden çok tesekkür ederiz.
İçimizde web site düzenlemek v.b Grafik mevzunda bize destek vere bilecek arkadas veya arkadaslar varsa görusmek isderiz
saygılar

Geldiğin gibi atıldın birşeylere, hayırlısı bakalım :)
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

merhabalar, yazılım mühendisi olaraktan yardıma ihtiyacınız veya bilgiye ihtiyacınız oldugu anda iletisime gecebiliriz. web meb genel olarak farketmez, grafik icinde yardımcı olabilirim

bana yardım edebilrsin
php/mysql/smarty
varsa güzel kodun paylas bende sana terran'ın butun inceliklerini anlatıym
Sosyal ağlarda paylaş

-bende bukadar hizli bir giriş yapicagimi ummuyordum sartlar böle gerektirdi.
Şunuda belirtmek isderim çok ümitliyim eskiye göre çok daha iyi imkanlara sahib bir durumdayiz..Bunlari harekete geçirmek için sistemli hep birlikde dayanişma içinde çalişirsak çok başarili oluruz.
özledigimiz basarili mili takim seviyesine de çikariz.
-Mesajıma duyarlı arkadaslar sizinle en kısa zamanda görüselim mutlak sürette bilgilerinize ihtiyac duyulacakdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar selam Kaan,
Sana TSL konusunu kısaca özetleyeyim. TSL için baya bir emek harcadık ama olmadı. Ben katıldığımda Soulhex grubu toparlamaya çalışıyordu. Desu, inYourMind , Penta, Alferic destek veriyordu falan. Sponsorluk için business style prezentasyonlar, yazılar falan hazırladım. Sonrada belki duymuşundur streamler falan yaptık arkadaşlarla, jenerikli bilmemneli ki arkadaşlar sağolsun :) Özellikle Milli takım arkadaşlarımızın çok güzel maçlarını yayınladık. Ama sonra community kendi içinde anlamsız bir bölünme ve çekememezlik yaşadı. Düşünkü daha SC2 yeni çıkmış, dünyada biz Türk oyunculara Türkçe stream yapıyoruz, ne güzel bir şey. Ama nasıl anlamsız tepkiler geldi görmen lazımdı.
Neyse; biz bırak Türkiyeyi belki dünya seviyesinde bir oganizasyona girişmeye çalışırken (Ciddi sponsor destekli, finalleri offline kabinli, Jeneriklerle desteklenmiş Streamler, Bla bla. Şu ankiler farklımı bundan?) zaten kendini dev aynasında gören bir avuç SC topluluğunun da, kendi içinde bölündüğünü görünce, ortada ne bunu yapacak enerji kaldı, nede lig başlaması gecikince ortada oyuncu kaldı. Sonuç itibari ile destek olmayınca bizde beceremedik.
Olabildiğince kısa şekilde özetlemeye çalıştım. Diğer arkadaşlarla da görüşüp fikirlerini alabilirsin.
Ben SC topluluğundan kim ne yaparsa yapsın arkasındayım arkadaş. Zaten bir avuç insanız(Tur-1'in 50 kişiyi geçtiğini göremediğinde anlarsın), kim ne başarırsa arkasındayım, gerek bireysel gerek grup olarak ister oyuncu ister organizasyon.
Kolay gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...