Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 trialı denemeye başladım dün ancak yürürken fps direk 1e iniyodu, heralde ilerledikçe yeni grafik yüklediğinden kasıyo dedim bütün grafikleri düşürdüm, sonra farkettimki 2 mouse tuşuyla yürüyünce hiçbişey olmuyor. hemen sonrada farkettimki basılı tuttuğum tuş shift olsun 1 olsun farketmeden direk klavyeden kıllanıp donuyo oyun 1 saniyeliğine sürekli. varmı böyle bi sorunla daha önce karşılaşan? edit:aslında daocta grafik kartım kötüyken hep yere bakarak yürüdüğüm gibi sırf mousela koşup klavyeyi hiç basılı tutmadan oynamaya kassammı acaba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Mirluin said: trialı denemeye başladım dün ancak yürürken fps direk 1e iniyodu, heralde ilerledikçe yeni grafik yüklediğinden kasıyo dedim bütün grafikleri düşürdüm, sonra farkettimki 2 mouse tuşuyla yürüyünce hiçbişey olmuyor. hemen sonrada farkettimki basılı tuttuğum tuş shift olsun 1 olsun farketmeden direk klavyeden kıllanıp donuyo oyun 1 saniyeliğine sürekli. varmı böyle bi sorunla daha önce karşılaşan? edit:aslında daocta grafik kartım kötüyken hep yere bakarak yürüdüğüm gibi sırf mousela koşup klavyeyi hiç basılı tutmadan oynamaya kassammı acaba :p Grafik kartından yapıyor olabilir. Yada mapi yukluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar