Desu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 TD)Pentagram said: AHAHAHAH helal bide sc2 olan cafeye gidip sc2 turnuvasına katılmayan kitle helal abicim millet tanışmaya gitmiş oyun mu oynicaz. gitti bira çaktık kendimize geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 buluşmaya gelenlerin haberi yoktur ben de şimdi öğrendim thorzain kazımış MC yi TSLde lolololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Desu said: buluşmaya gelenlerin haberi yoktur ben de şimdi öğrendim thorzain kazımış MC yi TSLde lolololo ayık olcan hacı benimde gittim mekanda internet boktantı ama ben bu macların kacmıcanı bilerek, bebeleri satıp eve geldim izledim!! ?!?! D:DD:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bulusma cok eglenceli gecti muhabbet geyik tabiri caiz ise on numara idi.Bunu ne kadar sik yaparsak o kadar community icin daha saglikli olacagina inaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bi daha yapalım lan sdf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar