Wispy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Ya acaba böyle bir teknoloji var mı ? Evde gürültü olmasın gece diye kuzenime bir tane kulaklık bakıyoruz. Phillips full HD yeni nesil TV'lerden. Acaba ses çıkışına bir wireless verici bağlanıp wireless kulaklık kullanılabiliyor mu televizyonlarda ? Şimdiden teşekkürler
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Evet var boyle kulakliklar. Orta kalite/fiyat da philips in var, kullanmistim bir ara.
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 philips den degil kulaklik , ampul dahi alinmaz dicektim, tv de philips mis. sennheiser ve akg nin de var kablosuz serileri. buralarda zamaninda birileri sormustu , anlatmistim. kimbilir nerede.
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 sony'nin var bende. pek kaliteli bulmuyorum açıkçası. bose falan olmadıkça kesmez gibi. bluetooth var samsung'un mesela, çok daha kaliteli anlamadım.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 normal alım gücü aralığında üstün kalite beklemezseniz sony'nin var. gerçi gece tv izlemelik bişide de üstün kaliteyi ne yapacaksınız. o da var.
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 abi sadece tv olarak düşünme olayı, mesela ben gitar için almıştım, pc ye bağlıyordum. olmadı ama. ufacık samsungum çok daha iyi ses veriyor.
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 nomsaR said: bose falan olmadıkça kesmez gibi. http://i.imgur.com/5L5pP.jpg
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 KHaRoN said: philips den degil kulaklik , ampul dahi alinmaz dicektim, tv de philips mis. sennheiser ve akg nin de var kablosuz serileri. buralarda zamaninda birileri sormustu , anlatmistim. kimbilir nerede. Yahu alinmaz eyvallah da, spesifik isleri yapmak icin spesifik mal alacagin zaman, o fiyat araliginda performans olarak ayda yilda bir philips alinir, hic birseyi calismasa idi philips diye bir firma olmazdi :)
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 olsun, yine de ben orta gorunce vurayim da.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 philips'e is basvurusu yapiyorum. girersem al, girmezsem alma
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben sormustum zamaninda, muzuk dinlemek hele muzik yapmak icin hic uygun degil kablodan vazgecme denildi ama tv izlemek icin, daha dogrusu sadece ses almak icin alinabilir.
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mum_Chamber said: philips'e is basvurusu yapiyorum. girersem al, girmezsem alma seni almayan utansin.
Öne çıkan mesajlar