trathias Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 kalmadı mı oynayan ya bi yorum yapın actırcam acc u valla zaten sacrx paşa da dönmüş ben de gelirim healler beni dest arkadaşlar da bi premade göriür aylar sonra :P
Hao Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 mdps defensive setlerin selfheal "siphon vitality" procunun kaldırılması bile yeterli, bence yerinde bir patch oldu :)
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 rift ten daral geldi. dönsemmi acep?
KingV Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 istediğin pvp yi bulamadın sanırım :)
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 öyle... wf ların dizaynı çok kötü. pvp sıkıcı...
Ethelin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 çok iyi buldum sov itemleri ile doomflayer arasında dağlar kadar fark artık yok.light armor giyen karakterler yine cok kolay olmsada oncekine gore cok daha fazla hayatta kalabilirliğe sahip.siphon vitality sacmalıgı ortadan kalkmıs.bana gore tek sorun su an su gereksiz skaven zırvalıgından skaven engineer in kullandıgı death globe skili inanılmaz derecede imba bir skill.
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 iyi diyorsanız biraz daha devam edicem. norn'da chosen açtım. bi baktım etraf chosen dolu. çok tutuluyor herhalde. age of conandan fırsat buldukça girip rvr takılıyorum t1'de. endless trial değil onu da söyleyeyim.
Öne çıkan mesajlar