Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

omuz gılı a.k.a. apolet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
FoShiZzle said:

Bi ara konusmustum, eger suveter giymis gibi cok fazla kil yoksa lazer yapinca dahada artar demislerdi.Aradaki tuyler kila donusuyormus lazeri yiyince.

oha eğer böyleyse kız arkadaşım lazer yaptırıyordu.Süveter gibi miymiş yani kız arkadaşım aslında :(
Mesaj tarihi:
benim bacaklar chewbacca gibi, 6-7 sene sonra onları kafama ekmeyi düşünüyorum. #winning

http://www.youtube.com/watch?v=Pr3sBks5o_8&feature=related
Mesaj tarihi:
lizzie miller gibi hatunun fotoğrafının altına yapılan yorumlar aynı sayıda yer alan diğer fotoğraflara göre daha çok dikkat çektiğinin belgesi olduğunda bir dönem kapandı artık. kıllıysan kıllısın arkadaş. kızlar öyle sevecek seni. epilasyon mepilasyon yok. tahrişse tahriş. boşver. doğal olan daha kıymetli artık.
Mesaj tarihi:
aquila said:

ulan kafanda olmasa dert, baska yerinde olsa dert, bu ne bicim is ya, yikin bunlari artik.

tepede aciliyo hafifden biliomusun. Ulan ne adaletsiz is. Kafadan gidio die uzuluorm omuzdan cikiyo die..

Bi ara sormustup sac hekimine, su omuzdan alsak kafaya eksek 1 tasla 2 kus hesabi . Yok olmaz dediydi.
Mesaj tarihi:
70-80 kıl nası dert oluyor onu anlamadım, 700-800 olmasın o?

Bu arada allahtan omuzda kıl yok arada bir tek tük 2 cm cıkan oluyor tutuyorsun onu şöle hafif esnetip hızla çekiyorsun pıt diye kopuyor ne zevkli oluyor o öyle.
Mesaj tarihi:
Quala said:

70-80 kıl nası dert oluyor onu anlamadım, 700-800 olmasın o?

okadar diil hadi 100-150 olsun ama bole siyah kalin uzun olunca irenc gozukuyo. Bide dikine uzuyolar.
  • Yeni Oluştur...