Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 FoShiZzle said: Bi ara konusmustum, eger suveter giymis gibi cok fazla kil yoksa lazer yapinca dahada artar demislerdi.Aradaki tuyler kila donusuyormus lazeri yiyince. oha eğer böyleyse kız arkadaşım lazer yaptırıyordu.Süveter gibi miymiş yani kız arkadaşım aslında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 jiletliyosun o bölgeyi (lazerden önce) <-edit çok kötü, her yeri kıllı kız, nereye elini atsan kıl/tüy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 olm bu sene benim çok arttı bunlar yaa. kesici aletle girmişliğimde yok. pis genlerden sanırım. sevgili yapıp ona aldırtmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 benim bacaklar chewbacca gibi, 6-7 sene sonra onları kafama ekmeyi düşünüyorum. #winning http://www.youtube.com/watch?v=Pr3sBks5o_8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bi topic daha vardı benzer içerikli. onu da sen açmıştın dimi lan. ne pis adammışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 lizzie miller gibi hatunun fotoğrafının altına yapılan yorumlar aynı sayıda yer alan diğer fotoğraflara göre daha çok dikkat çektiğinin belgesi olduğunda bir dönem kapandı artık. kıllıysan kıllısın arkadaş. kızlar öyle sevecek seni. epilasyon mepilasyon yok. tahrişse tahriş. boşver. doğal olan daha kıymetli artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 valerius ahahadfahaahahafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Aluriel said: bi topic daha vardı benzer içerikli. onu da sen açmıştın dimi lan. ne pis adammışsın. yok abi walla ilk killi topigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 aquila said: ulan kafanda olmasa dert, baska yerinde olsa dert, bu ne bicim is ya, yikin bunlari artik. tepede aciliyo hafifden biliomusun. Ulan ne adaletsiz is. Kafadan gidio die uzuluorm omuzdan cikiyo die.. Bi ara sormustup sac hekimine, su omuzdan alsak kafaya eksek 1 tasla 2 kus hesabi . Yok olmaz dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 guneye gocuyolar zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 70-80 kıl nası dert oluyor onu anlamadım, 700-800 olmasın o? Bu arada allahtan omuzda kıl yok arada bir tek tük 2 cm cıkan oluyor tutuyorsun onu şöle hafif esnetip hızla çekiyorsun pıt diye kopuyor ne zevkli oluyor o öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Evet benim de 1-2 tane çıkar arada, hop diye çektin mi tamadır. Omuzda kıl mı olur arkadaşlar 2011 yılındayız, lütfen ya.. sfhgdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 senin çıksa ne farkeder ya, gingersın sen belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Yok abi kıl sarı çıkmıyor, bi sakalım çok koyu turuncu yani o kadar. Ama belli oluyor vücuttakiler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 seagle foto koysana inandırıcı olmadı böyle pek asdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Quala said: 70-80 kıl nası dert oluyor onu anlamadım, 700-800 olmasın o? okadar diil hadi 100-150 olsun ama bole siyah kalin uzun olunca irenc gozukuyo. Bide dikine uzuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Abi bize gelişi zaten 250, 150 kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 oh shit seagle gingermış http://www.chicagonow.com/blogs/ginger-philes/Soul%20Ginger.jpg hemen pis foto koyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 aquila said: guneye gocuyolar zamanla. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 tuy dokucu kremler ise yararmi? yani zamanla azaltiyomu yoksa jilet gibi cogaltirmi oranini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kardeş kürkünle yaşıyacaksın kaçarın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ben omuzlarımı kestirdim. gayette mutluyum herkese öneririm XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar