FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 yeni temizledim veed in bant seklindeki vucut agdasiyla, geri kalaninida tras ettim. Nefret ediorm ya. Okadar fazla deil yani oturup saysam 70-80 i gecmez o yuzden lazer agda yaptiramam. Tamamen kurtulmanin bi yolu varmi bu illetten ya kizlar bi bakin hele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 lzaer niye yaptiramion ki? iice ucuzlamis bak fiyatlar full aksam 1.5a piril piril oluyormussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Bi ara konusmustum, eger suveter giymis gibi cok fazla kil yoksa lazer yapinca dahada artar demislerdi.Aradaki tuyler kila donusuyormus lazeri yiyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 oha oyle seymi olur la lazer temizlemek icin yapilmiyor mu nasi daha fazla kil cikartir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 lan ben ne kılsızmışım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 walla soliyen bayan hanfendinin yalancisiyim. Ayva tuyleri varsa arada yaptirmamak lazimmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 oha jilet sürülür mü sen naaptin. düzenli bi sekilde agdaciya gitmekten baska caren yok valla senin, madem lazer olmuyor. ama baska doktorlarla da konus, hemen bi kisinin dedigine bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Kıllardan utanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 irade ev yoga yoga ve olumlu düşünerek o kılları yok edebilirsin bence said: Yukarıda verdiğim bu uygulama, ruhsal çalışmalar sırasında kullanılan trataka modelidir. Ancak, kelime anlamı “bakmak”/”seyretmek” olan ve ruhsal çalışmalarda kullanılan Trataka ile ilgili bir başka gelişme de günümüzde bilinmektedir; yapılan araştırmalar Trataka’nın, göz rahatsızlığına (miyop, hipermetrop, şaşılık, gibi) bir çok olumlu etkisi olduğunu göstermiştir. http://www.yogaevim.com/tratak-nedir.html happp-bullshit-şuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 abi okadar vaktim yok gece uyurken killar boynuma dolanicak bogulup olucem die korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 apolet benzetmesi iymiş ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 lazer ağda çok yoğun kıllı bölgelerde daha iyi sonuç verir evet ama yoğunluğu az da olsa tek tek apayrı bölgelerde olmadığı sürece bu bölgelerde de 5-6 seans sonrası gayet işe yarar.ha ama kıllar arasında baya baya kılsız bölge var ve tektek dağılmışsa kıllar sizi iğneli epilasyona alalım. ne de biliyomuşum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 HOCA HAKLI BEYLER! yani en azından öledir heralde. ağda falan daha ucuz olmaz mı ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 lazer de öyle çokçok pahalı bişey değil.ayrıca çektiğiniz acıyı düşünün böyler=) ağda dediğini hayat boyu yapıp acı çekiceksin.lazerdeyse ne kadar pahalı olursa olsun hayat boyu ağdadan çekiceğin acıya son vericekse değer:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 lazer kesin cozummu? bir kac kisiden ise yaramadi die duymusdum warmi oyle bi olasilik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 kışın kim görcek senin omzundaki kılı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 cerebralis said: lazer de öyle çokçok pahalı bişey değil.ayrıca çektiğiniz acıyı düşünün böyler=) ağda dediğini hayat boyu yapıp acı çekiceksin.lazerdeyse ne kadar pahalı olursa olsun hayat boyu ağdadan çekiceğin acıya son vericekse değer:D o kadar kıl yoksa kışları pas geçicek. sonbaharı da. kılın aylık uzaması kaç cm ki? bir de ne kadar acıdığını değerlendirmek gerek tabii. son olarak lazer dedikleri nası bi lazer bak onu cidden bilmiyorum. kanser riskini arttırıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Pipet said: kışın kim görcek senin omzundaki kılı .. sevisme partneri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 o kıllı seviyor belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 kizlar kildan nefret edio, en azindan benim bugune kadar tanisdiklarim. Bide kis bitti onumuz yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 killi seven nadir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ulan kafanda olmasa dert, baska yerinde olsa dert, bu ne bicim is ya, yikin bunlari artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 @dasaa zaten seansları belli aralıklarla oluyo 2 ayda bir falan.ilk seanstan sonra kıllar zayıflıyo baya bi.2.seansa kadar anca çıkar,seanslar ilerledikçe kıllar ölür ,ölmeyenlerse(sarı tüyleri kılları makineler görmüyo) ayva tüyü mü diyolar ona onun gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 biri bel kıllarını aldırmış lololololo neyse bende de vardı biraz bu omuz gıllardan. 4-5 kere sir ağda yaptırdım. artık böyle 2-3 tel falan çıkıyo onları da koparıyorum. seyrekse sir ağda da çözüm olabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 benimde bacaklarda var ya. sırtta falan pek bişe yok. bacaklara bişe yapmadım şu zamana kadar sdfg ama kuaföre gidince enseyi sir ağdayla temizletiyorum. yoksa cabuk cıkıyo o ensedeki saçın devamında olan arkadaşlar. yalnız çok pis acıtıyo ama değiyo ya heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar