Holysuffer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 arkadaşlar oyuunu tekrar actırdım sitesine girip log in olabiliyorum account management a..oyunda acık gozukuyo...fakat patcher a yazdıgım zaman kabul etmiyo failed oluyo..._eur fln yazıyorum eur suzda yazıorm olmuyo ?
KingV Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 tam olarak ne yazdığını söyler misin?
Holysuffer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ya şöyle...atıyorum account management a girebiliyorum kullanıcı adım ve şifremle warhammeronline.com dan....yani acc. name ve password gayet giriyo sayfaya bi sıkıntı yok fakat patcher ı acıyorum oyuna girmek için...aynı kullanıcı adı ve parolayı yazıyorum kabul etmiyo..geçersiz diyo...böyle bir sacmalık var.
Hao Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 kullanıcı adın kamil olsun, kamil_EUR olarak denedin mi acc adını ?
Ethelin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 aynı sorunu bende yaşamıştım uzun süredir kullanmadıgım hesabımı tekrar aktifleştirmeye calıştığımda.yapman gereken hesabının kayıtlı olduğu e-maile yeni şifre isteği yollaman ondan sonra yeni şifre ile bir dene büyük ihtimal sorun çözülecektir :-)
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 hmm aynı sorun bende de var...3 senedir girmiyordum bi bakiyim dedim de kabul etmiyor şifre..
Öne çıkan mesajlar