Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amfi problemi (110v to 220v)

Korax

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar.
Bi arkadasim araciligi ile bi amfi getirttim amerikadan. Dogal olarak alet 110 volt 60hz ile calisiyo.

Piyasada baya bi converter var, yalniz bi converter alip surekli onla gezmek istemiyorum. Genelde esyalari rodiler falan kuruyo, birisi bilmeden aleti 220 volt fise takip calistirirsa cört diye aletin patlamasini istemiyorum. Icindeki trafo degistirilir dedi birisi, pek bilemedigim icin buraya yaziyim dedim bi.

Icindeki trafo degisirse, bu aletten alacagim performansa etki edermi?
Özellikler kisminda söyle bisi var;
Output Power: 300W RMS @ 8 ohm, 500W RMS @ 4 ohm
Kullanacagim kabin ile ilgili bu. Netekim ben bu aletin icindeki trafoyu degistirtsem buna göre neyi göz önunde bulundurmam gerek? Veyahut sadece trafoyu degistirmekle olay bitiyomu? Yani trafo degistirmekle olay cözulurmu yoksa, illa dönusturucu ilemi kullanmaliyim?
Sosyal ağlarda paylaş

sabitlemeye sabitlerimde, dönusturucu dedigin plastik parca degil sadece. 1000w kaldiran bi regulatormu her ne haltsa adi iste bilmiyorum, ondan olmasi lazim, ökuz gibi agir bi alet oda. Fisin ucuna sabitlenebilecek bi dönusturucu degil. Aldigim amfi zaten 3 kilo falan, özelligide hafif ve tasinabilir olmasi zaten. Yani 3 kilo o olcak, yaninda 10 kilo dönusturucu tasimak istemiyorum oyuzden :/
Sosyal ağlarda paylaş

Ayipsin, bu sefer bi tavaci recep usta yapariz :) Yalniz ses kesin degisirmi ya? Ses degisecekse trafoyu hic degistirmemek daha mantikli abi :/ en önemli nokta o cunku benim icin. Abi buna ufak 600 700 wattlik ama agir olmayan bi cevirici bulamazmiyiz peki? Elektronikten cok detay anlamadigim icin, yani "su degisirse, su özelligi kesin degisir" kismina kafam hic basmadigi icin bilemiyorum nasil bi yol izlesem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...