Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Merhabalar! Binbir zorlukla biraraya gelmiş mükemmel bir kadro, kimse elini taşın altına koymazken canını dişine takan bir topluluk, harika sponsorlar ve bir ilk! Evet, bugün aniden bildirilerek Hacettepe'den apar topar çıktık yola. Doluştuk otobüse ve inanılmaz bir deneyim yaşadım. Saat 10'dan 19'a kadar soluksuz dinlediğim bu konferansta neler mi oldu? 3 oturum, 1 PANEL ve sonsuz ikram! İlk kez ellerin taşın altına konularak yapılan birinci Ankara(Ulusal olması yolunda çabalanıyor) çeviribilim öğrenci kongresi harika bir gün yaşattı bana. Hacettepe, Atılım, Ardahan, Bilkent ve Çankaya üniversitelerinden katılan konuşmacılar 3 oturumda Buz devri filminin incelenmesinden tutun da, bir kitabın serüvenine kadar anlatıldı(Ki burda sayın Zeren Görkem GÜRSOY'a sonsuz alkışlarımı ve saygılarımı iletiyorum). Özellikle en sonunda yapılan PANEL'de birbirinden değerli konuşmacılar öncülük etti. Ben de onları sorularımla hem güldürdüm hem de soru işaretlerimi giderdim. Konferans çevirmenleri temsilcisi ve başkanı Sn. Dilek ÖNAY(Title da yanlışım varsa affola), ABGS Çeviri Eşgüdüm Daire Başkanı Sn. Özlen Üstün KAVALALI, Nova Tercüme temsilcisi Serkan DAŞAR ve bana göre günün en bomba konuğu olan Dan Brown'ın üçlü kitap serisinin çevirisinden(Davinci'nin Şifresi, Melekler ve Şeytanlar, Kayıp Sembol) tanıdığımız pek muhterem ve çok mütevazi Sn. Petek DEMİR bu PANEL'e ışık tuttular. Buradan tekrar aklımdaki binbir soruya cevap veren ve bizi bu harka insanlarla tanışma layığında buluşturan Çankaya Üniversitesi yetkili ve topluluk elemanlarına sonsuz şükranlarımı sunarım. Umuyoruz birdahakine Hacettepe Üniversitesi ve diğer Üniversiteer olarak elini taşın altına sokacak olanlar bizler olacağız. En azından şahsım adına, böyle bir girişimde elimden gelenden de fazlasını yapacağıma söz veririm. Duygularım anlatmakla son bulmuyor maalesef. Ne yazsam bilemiyorum. Çok sevindim ve çok bilgilendim. Aşşağıya birkaç video ve resim ekleyeceğim[Çekebildiğim kadarı ile(O kadar dikkatli dinliyordum ki, arada bir konsantrasyondan çıktığımda aklıma gelip çekiverdim =)) ] Videolar: http://www.youtube.com/watch?v=n22RzvhFa-w Resimler: PS: Heyecandan videolarda sık sık eee ee diyen biri olmuş çıkmışım yahu :D Normalde çok iyi bir hatibimdir. Kusuruma bakmayın. :P PS2: Video ve resimlerin upload işleri biter bitmez ekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Eneee bizim zerene bak yau, helal olsun valla :) basarilar cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Zeren çok iyi bilgiler verdi ve bayaa başarılıydı. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 kırmızı elbiseli kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 O kırmızılıyı simültane çeviririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Kırmızı elbiseli kız dediğiniz 36-38 yaşında kadın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar