Diferansiyel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Ortaokulda veya bazılarımız lisede , gidip langadanak çıkma teklif ederlerdi.O zaman için uygunu o evet çünkü kişisel olarak avaraj düzey onu gerektiriyordu.Yaşın ilerleyip iletişim yeteneğinin stabil kalması sonucu bu sorunlar ortaya çıkıyor diye düşünüyorum.Ayrıca " git konuş " deniyor halen.Anladığım kadarıyla gidip senden hoşlanıyorum tarzı birşeyler sölemeni istiyor bazıları. "unutma bir kizla sevismen demek sen daha kizi tanimadan o karar vermis demektir. " tamamen bununla ilintili bir istek bu. yani şimdi senin gidip langadanak çıkma teklifi etmen demek , aaa xxx bak benim hormonlarımı harekete geçiriyorsun senin için herşeyi yaparım tarzı birşey.Yeterince çekici değil, değil mi ? Kızın daha önceden senden hoşlanmış olmasını gerektiriyor.Daha önceden kızın kararının vermesi gerekiyor. Daha kibar,nazik olman gerekli bence biraz daha . çok kaba değil mi ?. Ciprian oraya bi hikaye yazmışsın kusura bakma ama çok g.y. Öncelikle genel olarak hayatında da uygulayacağın bir bakış açısı değişikliğine git ve hedefe sadece kendi tarafından bakma, genel ve hedef tarafından da bak. Okulda popüler olduğunu söylemişsin bu yeterli bir artı, ancak kızın uyguladığı testlerde neler yaptığnı bilmiyorum.Bunu senin bilmen gerekiyor...Sonuçta şöyle birşey de düşünebiliyor olabilir kız; Çocuk atletik, popüler falan ama mal veya bundan iş çıkmaz yavşağın teki vs.( eğer bunlar gibi bi durumdaysan üstüne çalışman gerekiyor.Ama zaten kızın istediği limitlerin üzerindeysen kız seni elinde tutmaya bakar ( aslında burası biraz karmaşık ).). Anladığım kadarıyla kıza aşık olmuşsun tavsiye olarak kızın msnini sil.Mesajlaşırken de geç cevap vermeye çalış hemen hazırda cevaplama (arkadaşlarla halı saha maçındaydım, gitar kursundaydım duymamışız vs.)Ayrıca kız bişiler anlatırken veya anlatmazken hayran hayran gözlerine dalıp gitmemeğe çalış. Bunları neden yapıyım ya ben deliyimiyim ayırmakmı istiosun bizi???? ben o kıza hediyeler alcam, her istediği yapıcam falan filan... Tamamen pazarlama stratejileri.( gelince örneklendiricem söz sana :) ). Hızlı hızlı yazdım kusura bakma örneklendiremedim. 12 gibi gelicem işim çıkmazsa buralarda olurum. iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/656/8a2/0ec/08e/b56/a67/42f/c4a/824/0a3/30_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 off karikatür muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar