Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Giyim Sponsoru(Cacharel) ve Spor Malzemeleri Sponsoru(Puma)'yı değiştiriyor...

SbNN

Öne çıkan mesajlar

said:
Tyrael, 16 Ağustos 2004 01:41 tarihinde demiş ki:
sen delimisin?!beşiktaşın metalik gri yan tarafları enlemesine siyah-beyaz,kırmızı yine yanları siyah-beyaz ve beyaz yanlarında siyah çizgiler bulunan arkasındaki numara beşiktaş logosu içinde yazılı olan formalardan bahsetmison işallah?!
hepsi inanılmaz güzeldi keşke 10yıldır onları giyiyo olsaydık..kaliteliydiler ayrıca!
tabi adidas ve nike'ın formaları daha kaliteli onların teknolojiye ayıracak çok daha ii kaynakları var!

bu arada kalite dediiniz şey sizin dükandan aldıınız formamı?!çünkü biliosunuz oyuncu ve taraftar formasdı arasında bayaa fark var...

Adidasla karıştırıyor olmayasın, benim hatırladığım sırttaki numara BJK logosu içinde olan bir tek çubuklu adidas forması vardı.

Deli falan diilim, senelerdir BJK forması alıyorum, 2000 senesinden itibaren Reebok ve Puma formaları inanılmaz kalitesiz. Hele bi gidin bakın, bu seneki siyah formalara, Turkcell yazısının etrafı baskı kalitesinden dolayı beyaz beyaz noktalarla çevrili. Sanki yazıyı sprey boya ile yazmışlar.

Formalardaki tek istisnalar, geçen seneki siyah-gri-beyaz karışımı renkli forma ve 100. yılda futbolcuların isimlerinin yazdığı forma. Gerisi hem dizayn hem kalite olarak çok kötü.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

hele şükür ya. bu kadar iğrenç formalardan sonra. allahaşkına siyah ve beyaz formalarda turkcell reklamını çerçeve içine koymak hangi öküzün fikridir.

nike yapsın iyi olur. isterse herkesinkiyle aynı yapsın. genelde düz formaları kullanıyor nike şöle simsiyah adam gibi bi forma yapsın.

ayrıca juvenin ilk koyulan formasına da hasta oldum. adamlar hersene bir tane manyak forma yaptırıolar bunun nike veya baska firmanın yapmasıyla da alakası yok pek adamlar kendileri yapıyordur tasarımını al bunu yapacaksın diyorlardır. bizde de başkanlar kendileri seçiyordur herşeyi ben bilirim mantalitesiyle kesin
Sosyal ağlarda paylaş

hm nike yapacaksa beşiktaş için pumadan kesinlikle daha hayırlı olur bence. kaliteli olmasının yanında dizayn olarak sevmediğim az forması var nike'ın (mesela man utd yeni formasını pek sevmedim) bi de galatasaray şu umbrodan nike ve adidas gibi bi firmaya geçebilirse daha güzel olacak. hani geçen yılki formalar güzeldi ama yine de daha iyi bi firmadan olsa güzel olur.
oky: evet premier lig formalarında arkadaki yazılar standart.

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 16 Ağustos 2004 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çerçeve içinde olması neyse ama çerçeve içine alınmasınında bi adabı var yahuu bizimkinde çerçeve kumaştan yapılmış ve çok adi bi kumaş amblemin ve puma işaretininde kumaşı aynı sünger gibi ve çerçevenin etrafına bakılınca pütür pütür dağılan bir şeyler görüyoruz.
Niketa olsak çerçeve futbolcu adlarının yazıldığı plastik tarzı daha kaliteli bişeyden olurdu eminim...[signature][hline]]>>>NoelBaba<<<[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

quote]Kenderleme, 16 Ağustos 2004 14:55 tarihinde demiş ki:
aa beşiktaş turkcell'in formasına göğüs reklamı vermiş :P

Gerçekten çok güzel bi benzetme olmuş hakkaten yani...

Sanki Turkcell, çalışanları için bi halı saha turnuvası düzenlemişte formalarına BjK reklam vermiş gibi olmuş ama kutu içinde olmasa bu yazı böyle durmıcak yani.Ama dizayn edenler zevksiz olunca böyle olmuş heralde neyse diyelim ama alınmıycak kadar iğrenç olduğunu belirtmek isterim...[signature][hline]]>>>NoelBaba<<<[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...