Pluton Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Selam o/ Şimdi örneğin paticik.com diye sisteme ekledim ve ben bunu frmtr.com 'un (sabit bir adres yok farklı farklı olabiliyor) kaynağında var mı yok mu bakıcam. |<[aA].*?paticik.com.*?>(.*?)[aA]>| Olarak çoğu yerde çalışıyor. Ancak çalışmadıgı yerler var ve ben sebebi anlayabilmiş değilim. Bu deseni geliştirebilir miyiz ki yada daha iyi bir önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 yok mu yani bilen inanmam görmemişinizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Hala mı yok fikri olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bkz: strpos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 strpos ile olmaz çünkü anchor textide almam lazım. Düzenleme: hatta strpos ile link kontrolüde yapamam, adam belki direk text olarak yazdı geçti link içinde oldugunu ne bilicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Valla usendim simdi digerini test etmeye de *? yerine (.*?) deneyebilirsin. Araya class name falan giriyodur, bozuyodur isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar