Pluton Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Evet böyle siteler arıyorum. Ücretsiz verende olabilir, ücretli satanda olabilir hepsi kabulumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Özellikle blender aramanın bir sebebi var mı ? şayet 3ds dosyalarını da açabiliyor. blendercookie ve cgtuts var. Oralarda free giveawaylar olur ya da tutorial dosyalarını çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Çok detaylı olmasına gerek yok. Özellikle blender arıyorum çünkü seconlife 'a sculpt olarak aktarmam gerek. 3DS falan aktarılmıyor zannediyorum daha önce denemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 .3ds olsun .obj olsun sorunsuz importlarsın. Beleş model için 2 tane site kulanıyorum; 3dmodelfree.com ve archive3d.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar