Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyuna Nasıl Bağlanılınır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
indirdiğin dosyayı çalıştır.çalıştırdıktan sonra starcraft versiyonu falan tüm herşeyi hallettikten sonra.Multiplayer oradan Battle.Net yerine girmek istediğin server'i ayarlıyorsun normal giriyorsun.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Mesaj tarihi:
indirdigin reg dosyası senin orjinal reg'ini değiştirip girmek istediğin server'a ayarlıyor otomatik sen onu çalıştırınca sadece oyuna gireceksin normal B.Net'e bağlanırmıs gibi bağlanacaksın bi problem çıkmaması lazım[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Mesaj tarihi:
reg dosyasini indirirsen bu sorunlarla karsilasmazsin direkt baglanmak istedigin serveri multiplayer kisminda gorursun[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
server.reg dosyasi . ip ediyor sux . zaten baglanmak isteyebilecegin butun serverlar bu regte var . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 11 Eylül 2004 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya güzel arkadaşlar bende sanırım sorun ve kasıcam yazıcam.

www.starcraft.gen.tradlı adresten Starcraft:Broodwar'ı indirdim.Daha sonra sizin bu dediğiniz Servers.Reg adlı dosyayı indirdim.Bakın Broodwar 1.11Patch yapmadım.Çünkü yapınca No CD Crack fln istiyor.

Sonra bu registery'leri yaptım.Daha sonra oyuna girdim.Multiplayer'ı seçtim.Karşıma Select Connectin' diye bir ekran geldi.4 adet seçenek var.İşte buradan sonrasını bilmiyorum.Ne Sylveria'yı fln gördüm ne de birşeyi.

ALLAH için de bir oynayayım.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
| ?Laistragon? | | My Photos |
Mesaj tarihi:
o listede bnet disindakilere girebilirsin . bnet icin cd key daha dogrusu orjinal sc lazim . weblebi.com dan 23 milyona kapidan teslim alabilirsin . sylveria ya da girebilirsin bnet disinda . turk oyuncularin takildigi cd key istemeyen bir server .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
http://www.scuniverse.com/item.php?id=131
Bnetconfig linkine tıkla.
Programı indir.

Programı aç.
Yeni server ekle.
Sylveria'nın ip'ini yaz (http://www.scuniverse.com/item.php?id=131).
Region farketmez, ismi de Sylveria yap.
Apply, Save Changes.

Oyunu aç, Multiplayer, Expansion, server listesine de Sylveria diye eklenmiş olması lazım.

Yalnız Sylveria'da herkes Brood War 1.11 oynuyor.[signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Mesaj tarihi:
eheheh harbiden ha desene ben daha patchi yapmadim diye . kullanici her zaman haklidir . cik cik cik[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
  • Yeni Oluştur...