VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Ya arkadaşlar kaç kere denedim olmuyor ice temple.Bana Severed Hand girşinde savei olann(yada ice templedan sonra olan)biri varsa varsa yollayabilirmi [email protected] adresie zaten öss den azla oynaaymıom össden öce bitirdiğim son oyun olsun dedim[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 işine yarar mı bilmem ancak bende bi save var nerdeydim hmm fortress var onu temizledikten sonra gemi ile uçuosun düşüosun buzlar içine oyulmuş hapishane gibi bi yer var master of lockpick mi ne herif gelio barbarlar var falan oranın save i var istersen[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Yok orası değil.Sanırım senin deidğin yerde ice castle ama enim kaldığım eyr ikinci ziyarette(chapter 5)Geende sağol:D(Chapter 5 in sonu lazım bana yani.Alahım ya ne sinir işmiş.Aradım her bir yanı ama yok bişi.Yartık olsa bişi demicem yani)[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 hmm benimki chapter 2 falan ehehue[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 dediğin yer büyücünün seni summon edip demon öldür dediği yerse patch çek düzeliyo bende öle olmuştu yani..[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar