Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paintball anilari (aka. Aragazi veriyorum yuruyun yigitler savasa)

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

ehem ehem

Brad rehin alinmistir bu da en az estelin kicindan vurulmasi kadar kesindir.

onun haricinde brad efendi unutmaki 11 defa adam vurup 3 defa vurulmus biri olarak bireyselde birinciyim::)

is sidik yaristirmaya gelince en uzaa ben iserim:)[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

ne zmn rehin alındım lanm sıkma!

paintball bi takım oyunu...sen uzaga iserken takım arkadaslarının onunu kapadın heralde....(bu kıyagı unutma)

o yusden de bis 2-1 galip geldik bnm takımı mukemmel asmıs super otesi motiwe etmem sayesinde....(no megalomani)
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle gelecek olanlar bi "ben gelirim,hatta vururum bile sizi" diye bi mesaj atarlar mı acaba?
misal ben gelecem ve gözdağı da veririm icabında; "gelecek olanlar kalın kalın giyinsin de mermi yağmurundan en az etkiyle kurtulsunlar!"[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdilik ortaya şu çıktı 11 Eylül 2004 Cumartesi günü Tuzla'da Paintball yapılacaktır.

Şimdilik gelenlerin listesi;
viktor
estel
volfi
tharkas(+2 opsiyonel)
duke
nameless
soth
blind

Bir hafta sonraya ertelenmesinden yana değilim ben. Çünkü kimisinin okulu kimisinin dershanesi başlıyo. 11'inde gelemeyecek olanlar da üzülmesin, bi daa yaparıs ;)

(bu arada umarım yukarıda isimleri yazanlardan biri bu gideceğimiz yerin nerede olduğunu biliyordur yoksa kalıveririz ortada. Bu yeri bilen kişi bana öm den ulaşırsa bi de tadından yenmez vallahi)[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

duke beni yazmışında ben kocaelinden gelicem oda var yane :)
mekanı iyi tarif edin yada biyerde bulusalım.siz neyle gelirseniz izlerim.başka izmitten gelebilecek varsa alırım..gelemezsemde 11inden önce yazarım buraya.ama gelicekde tek tabanca kalmak var orda kimseyi tanımıyoruz millet dicek ben şu aa harbi hehe bende bu sen kmsn ben blind adamda ? işareti oluşcak akfada bu kim lan fln die hehe...[signature][hline]In Flames We Trust
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...