Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Estel_Anorien, 02 Eylül 2004 23:38 tarihinde demiş ki: Tuzlada gider çatır çutur oynarız. Ulaşım kolay.. Fiyat 15 milyon adam başı. Ekstra mermi 5 milyon [signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kesin gidiomuyuz haftaya cumartesi ve gelenler kimler olcek? (ben ve Duke_Guybrush gelicez)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 para bulursam gelirim[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 8 kisi ciksin kesin gideriz fazlasi ciksin gene kesin gideriz 7 olurs ayatar ama[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben varim her gun olur bana okul yok ne de olsa :)[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 daha oce mesaj atanlarda onay ceksin bi zahmet takimlari kuralim o zaman[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben ve Duke_Guybrush[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 haftaya hafta sonu dıışnda hehangi bi gün olursa bende gelirim 2 hafta sonuda olsun gelebilen 2sinede gelsin :) edit: yani 10-11-12 dışında bi gün [Bu mesaj WaNTeD tarafından 05 Eylül 2004 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 tharkasın soledii estelin beni rehin aldıı olayı sadece bi hurafeden ibarettir... tharkaası 20 metreden boynundan we esteli de koca kıcından wurduum 14 kisi tarafından gorulmus we onaylanmıstır... tesekkurler...;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ehem ehem Brad rehin alinmistir bu da en az estelin kicindan vurulmasi kadar kesindir. onun haricinde brad efendi unutmaki 11 defa adam vurup 3 defa vurulmus biri olarak bireyselde birinciyim::) is sidik yaristirmaya gelince en uzaa ben iserim:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 senin durduğun yerden ben en uzaa sıçarım be :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben de varım[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi... Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ne zmn rehin alındım lanm sıkma! paintball bi takım oyunu...sen uzaga iserken takım arkadaslarının onunu kapadın heralde....(bu kıyagı unutma) o yusden de bis 2-1 galip geldik bnm takımı mukemmel asmıs super otesi motiwe etmem sayesinde....(no megalomani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 zuzhaha ben mermiyi tuttugum zaman pek moral kalmamisti ama:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 şöyle gelecek olanlar bi "ben gelirim,hatta vururum bile sizi" diye bi mesaj atarlar mı acaba? misal ben gelecem ve gözdağı da veririm icabında; "gelecek olanlar kalın kalın giyinsin de mermi yağmurundan en az etkiyle kurtulsunlar!"[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 gelirim topuınuzu vururum.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 gözünüzün akını görmeden yine sizi vururum[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 11inde kesin yapıyor muyuz?[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 estel volfi tharkas duke name soth 6 kisiyiz simdilik kesin gelecekler[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bende gelıcem kesın dedımya :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 tamam kesin gidiyoruz bizim okulda bir iki kisiye soledim aninda gaz yaptilar eksik kac kisi olursa tamamlayacaklar en kotu ihtimal paticik vs sj yapariz[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bnde gelmek sitiyorum ama kimseyi tanımıyorum ayrı mevzu ;)[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 tarıhı alıyım 2 hafta sonraysa kesın ve kesın 1 hafta sonraysada belkı :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Şimdilik ortaya şu çıktı 11 Eylül 2004 Cumartesi günü Tuzla'da Paintball yapılacaktır. Şimdilik gelenlerin listesi; viktor estel volfi tharkas(+2 opsiyonel) duke nameless soth blind Bir hafta sonraya ertelenmesinden yana değilim ben. Çünkü kimisinin okulu kimisinin dershanesi başlıyo. 11'inde gelemeyecek olanlar da üzülmesin, bi daa yaparıs ;) (bu arada umarım yukarıda isimleri yazanlardan biri bu gideceğimiz yerin nerede olduğunu biliyordur yoksa kalıveririz ortada. Bu yeri bilen kişi bana öm den ulaşırsa bi de tadından yenmez vallahi)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 duke beni yazmışında ben kocaelinden gelicem oda var yane :) mekanı iyi tarif edin yada biyerde bulusalım.siz neyle gelirseniz izlerim.başka izmitten gelebilecek varsa alırım..gelemezsemde 11inden önce yazarım buraya.ama gelicekde tek tabanca kalmak var orda kimseyi tanımıyoruz millet dicek ben şu aa harbi hehe bende bu sen kmsn ben blind adamda ? işareti oluşcak akfada bu kim lan fln die hehe...[signature][hline]In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar