Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 su gormus oldugunuz resim ben brad ve tharkasın tuzlada yaptığı paintball maçından önce çekilmiş bir resimdir. Resimde gördüğünüz şortlu yakışıklı savaşçı benim (bakmayın kötüme uygun pantalon yoktu) solumdaki brad onun solundaki de THARKAS!!! şimdi arkadaşlar uzun lafın kısası demek istediğim şudur ki: Hep beraber lahey vahey diye bir galeyana gelelim 5-5 6-6 bir paintball maçı düzenleyelim. Tuzlada gider çatır çutur oynarız. Ulaşım kolay.. Fiyat 15 milyon adam başı. Ekstra mermi 5 milyon[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 estelin o cusse ile oynayisini gorseniz tirsardiniz. allahim o ne sperden spere atlayistir one takla atmaktir.. oyleki bradin dibine girip rehin bile aldi. tek kotu olay estelin o sortla munasip yerinden vurulmasi ve bu hakkaten acitti demesi.. estel bir iki sey atlamis onlari ekliyim 15 er dakikadan 3 period halinde oynaniyor ve zaman durduruluyor biri vurunca vurulunca yani basketbol maci gibi.En basta size 50 mermi sirketten veriyorlar akilli kullanirsaniz tarrada tarrada taramassaniz yetiyor ama orda genelde herkes taradigi icin mermi yetismiyor o yuzden 25 mermiyi 5milyona satin alabilirsiniz mola esnasinda. capture the flag oynuyorsunuz ama daha bayragi getiren olmadi ki benim 5.gidisim. hadi beyler cikarin 12 kisi gidelim bira:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 02 Eylül 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 tek sipere sagdan soldan yukardan saldirmistik valal adamin oturusu gorecektiniz orda :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ankaradaysaniz paintsign a bakin www.paintsign.com cok guzel valla fabrikada ve cevresinde savasiyorsun cok zevkli ve fantastik[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 lol tuzlada nerde war ya tuzlada otuyoruz bılmıyoruz ıse bak :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bi dakka bi dakka! tuzlada paintball var ve benim haberim yok! daha fazla duramicam haydi savaşa! (guybrush'ın aslında demek istediği:yani beni de yazıverin köşeye kaçmaz bu valla)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 çok gusel ne gusel eglenmıssınızdır bız mersındeyız sanırım bı yer war ama 10metre kare fln dır ))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 adresi vereyim gecen bir tren kazasi oldu tavsanlida ahanda orasi. tuzladaki bp istasyonundan yada neresi uygun geliyorsa otobusle alip goturuyorlar alana sperler falan guzel dizilmis akilli oynayan kazaniyor. ehadshot yiyenin karizmasi ciziliyor:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ya nasu ekstra mermi 5 milyon tam olarak söylesene mesela 50 top 7.5 milyndu orda allah allah umar1m 5 milyon tutan toplarin sayisi yuksektir topluca aliriz vallahi![signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 icabında ormanda 3 rambo genişliğindeyimdir. :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bi toplarin fiyatlarini soyleyin lutfen![signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Duke_Guybrush, 02 Eylül 2004 23:47 tarihinde demiş ki: bi dakka bi dakka! tuzlada paintball var ve benim haberim yok! daha fazla duramicam haydi savaşa! (guybrush'ın aslında demek istediği:yani beni de yazıverin köşeye kaçmaz bu valla) be de gelenzi birlikte gideriz[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 mermiler ufak bilye kadar. 5 milyona 25 adet satın alıyorsunuz ekstradan.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 en sagdaki arkadas orda aramiza katilan bir gerilla bir kisi eksik olacaktik 4-5 yapmak icin arkadas bende katilayim dedi buyur dedik saglam da cikti bakmayin ayakkabilarina:) assada solda oturan kizkardesim estelle vurula vurula bi hal oldular:) fotoraf cektirirken ciddi olun sert hasin bakin dedik millete ortadaki kiz anlamamis olayi siritiyor oda ayri konu tabi.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 02 Eylül 2004 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hmm orda 7.5 gu 50 toptu saol bizimikiler el baslamadna 50 topu harciyo(çömezler tabii) ekstra diyince çok sand1m :) bi an mutlu oldum ama pahali malesef. Bizim mermiler bitince diyosun arkadasina hakan bi mermi at diye atiyo yan siperdesin ikinizde yerdesiniz mermiyi yakaladin yakaladin yakalamadn :P sonra atis yaparken icinde 1 mermi oldugunu bliyosun falan ayri bir heyecan :) çok gzüel ama ne olurla olsun.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Tharkas yalansın... Ben sadece son el 2 kere vuruldum onun dışında hiç vurulmadım. onun sebebi de mermisiz kalıp deli gibi adam rehin almaya gitmemdi.. Sonuçta kaybediyorduk zaten..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: THARKAS, 02 Eylül 2004 23:51 tarihinde demiş ki: en sagdaki arkadas orda aramiza katilan bir gerilla bir kisi eksik olacaktik 4-5 yapmak icin arkadas bende katilayim dedi buyur dedik saglam da cikti bakmayin ayakkabilarina:) fotoraf cektirirken ciddi olun sert hasin bakin dedik millete ortadaki kiz anlamamis olayi siritiyor oda ayri konu tabi. ZUahahahah tek kelimeyle koptum ya! :D ben de ilk gorduumde komik geldi ama bisi demedim :P ama cok guzel ya bakmayin ayakkabilarina diyo :P oldummm[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 hade hade..:) o mermisiz kalma heyecani da ayri oluyor son el bi baktim rakip yerde mermi ariyor 10 saniyelik molada bole kafasi iniyor siperde falan... nahaha diye narami atip firladim siperden adamin dibine vurmak icin ,cok cakalimya geldim saydirdim bi baktim mermi yok bende adam bana bakti bir taradi ustumu allahim attigim depar ne depardir gormeniz lazim.. bu olay gerilla arkadasla oluyor bu arada:)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 02 Eylül 2004 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Adam tam vietnam gerillası gibiydi (tip ve oyun tarzı itibariyle. ama geyik bi herifti sonra muhabbette farkına vardık) Neyse oyunda karşı takımdaydı o.. onunla baya bir karşı karşıya siperlerde yarı açıkken ben kapıştım ama en sonunda vurup deparla kaçtım :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Bir rivayete göre oraya çevik kuvvet görevlileri gelip 25 mermi ile oyunu bitirmişler.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 aman aman! :) yerden mermi aglamak tehlikeli ve yasaktir :P sismis ve ekstra sertlesmis oluyor dikkat edin cok da harcamayin mermi herkes fps oyunundaymis gibi direk ates ediyo parmagin ne kadar hizliysa :) yari otomatik ama nisan alin gercekten hic nisan alinmiyo. Biz fabrikanin ust kismini alirkn ne ugrastik bilsen mermi transferi fln :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Birde tharkasın kendine gelen mermiyi neo misali yakalaması vardı ki aman aman dillere destan :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 03 Eylül 2004 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 harbi ha nasil yaptim hala anlamis deilim..bana ates eden adam ahaha vurdum diye nida atti durdu oyun elimdeki mermiyi gosterdim ve benim mermi haznesine attim cok kotu baktilar:P karsi tarafta duyunca dumur olmus ulan adam mermiyi eliyle yakaladi biz daha neyine oynuyoruz die. iyi bir moral bozuklugu olmus.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 03 Eylül 2004 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Artık kim gelir gelmez bi ortaya çıksın da haftaya c.tesi gider oynarız.. sora tharkas bizi havuza bilem götürebilir :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 ay keske orda olsam o kadroyla olmak isterdim heleki o adamla :) olur ya oyle adamlar bir sekilde size(gruba) katilir falan kendinden cok soz etmez ama degisik sira disi bi kisiligi ve hayati vardir...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar