LonelyWolf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 acer aspire 7741g laptopum var. sorun şu ki, mesela oyun oynuyorum. küt kitleniyor. bu arada harddisk ışığı yanık kalıyor sürekli. ama sadece oyun oynarken olmuyor bu. mesela hariciden bilgisayara birşey kopyalıyorum yine aynı veya nette geziniyorum yine aynı. hatta bu mesajı yazarken bile devam ediyor. 2-3 dk. takılı kalıp geri geliyor sonra. işte windowsta bir uygulama yaparken takılı kaldığında tüm pencereler yanıt vermiyor konumuna geçiyor. ama bunların hepsinde gözlemlediğim şey bu takılma olduğu sırada hard disk ışığı yanık kalıyor. büyük ihtimal harddiskten kaynaklanıyor ama bu sorunun donanımsal veya yazılımsal olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 yazılımsal olmadığını başka bi işletim sistemi deneyerek anlarsın. live cd ile linux çalıştır, diskten bişeyler kopyala vs. dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 hdtune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 hdtune? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 benzeri sorunu HDDden ötürü yaşamıştım. Yedeklemeye başlasan iyi edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 LonelyWolf said: hdtune? hdtune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Bizim arkadaşın başına şu gelmişti: Hatırlıyorum masaüstünde en basit klasörü kopyala, yapıştır yapmaya çalışırken bilgisayar kilitleniyordu. Format denedik (d'dekileri kurtaralım bari diye c de badsector falan oluşmuştur diye düşündüm.) saatlerce windows kurulmadı "copying..." kısmında kalıyordu. Vakit kaybetmeden bilgilerini yedekle. Sonrasında zaten harddiskinin okuma, yazma devre dışı kalacak. Servise yolladığında da tüm bilgilerin gider, muhtemelen yeni hdd vericeklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bilgiler yedekte zaten. o zaman en kestirme bir an önce servise havale etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 KHaRoN said: hdtune LonelyWolf said: hdtune? Mr_Hand said: LonelyWolf said: hdtune? hdtune. http://www.youtube.com/watch?v=ENc_gXmP5Mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar